2023-ban 5 csapat játszik hazai mérkőzést Londonban, Németországban

A Buffalo Bills, a Tennessee Titans, a Jacksonville Jaguars, a Kansas City Chiefs és a New England Patriots egyaránt nemzetközi meccseket játszik az NFL 2023-as alapszakaszában.

A Chiefs és a Patriots Németországban lép pályára. A Bills, a Titans és a Jaguars Londonban lép pályára. A Bills és a Titans a kijelölt hazai csapat két meccsen a Tottenham Hotspur Stadionban, míg a Jaguars a Wembley Stadionban ad otthont a többéves brit játékra vonatkozó kötelezettségének részeként.

A Liga csütörtökön jelentette be ezt a tervet.

Az ellenfelek, a meccsek dátumai és időpontjai a teljes menetrend közzétételekor derülnek ki még ebben az évben.

2023-ban nem lesznek nemzetközi játékok Mexikóban a mexikóvárosi Estadio Azteca felújítása miatt.

“Hosszú történelmünk van, és folyamatosan fejlődünk, de ezek a nemzetközi meccsek fontosak” – mondta Peter O’Reilly, az NFL ügyvezetője az AP-nek. „Azok számára, akik ott voltak és megtapasztalták, láthatják a rajongók szenvedélyét ezeken a piacokon. Ez egy lehetőség számukra, hogy megtapasztalják az NFL Live legjavát, és lehetőség nyílik arra, hogy egész évben kapcsolatba kerüljenek a rajongókkal. Nincs annál nagyobb és jobb, mint egy NFL-meccs, és az, hogy ezek a csapatok ott vannak a piacon, és a stadionba helyezzük.”

Leave a Comment