3 Dan Quinn csere, akiknek a Cowboysnak már a radarján kell lennie

Itt a holtszezon a Dallas Cowboys számára, a szurkolóknak pedig fel kell készülniük a szeizmikus változásokra a névsoron és az edzői stábban.

Ezért olyan fontos, hogy kihasználjuk a remek szezont. A személyzet és az edzők éves forgalma azt jelenti, hogy semmi sem garantált. Mike McCarthy nyerő kultúrát épített fel Dallasban, egyet elveszíthet Dan Quinn védekező koordinátor tisztelt asszisztense.

Quinn 2022-es visszatérése az egyik utolsó holtszezoni győzelemnek számított, miután döntős lett a Broncos vezetőedzői fellépésén. Idén viszont elkerülhetetlennek tűnik, hogy ismét védekező elme legyen a vezetőedző.

E cikk írásakor Quinn már interjút készített Denverrel, Arizonával és Indianapolisszal, és már tervezett Egy második interjú a Cardinals-szal A Broncos pedig a fő jelöltek a koncertre, ha nem mozgatják meg az eget és a földet Sean Paytonnal.

Akárhogy is, McCarthynak és a Cowboysnak már cseréje kellene, hogy legyen, amikor Quinn távozik a vezetőedzői posztért.

3 lehetséges Dan Quinn csere a Cowboysban

Kötelező kredit: Jason Parhurst-USA TODAY Sports

3. George Edwards

A Cowboys kétségtelenül úgy néz ki, hogy megtölti Quinn cipőjét, és Az Edwards jelöltjeit fel kell venni a szűkített listára. Jelenleg a Dallas vezető asszisztense, Edwards korábban a csapat beállós edzőjeként dolgozott, így ujjlenyomata van a védelemen, és már van kapcsolata a játékosokkal.

Mielőtt Dallasba érkezett, Edwards hat szezonon keresztül a Vikings védelmi koordinátoraként dolgozott. Bár a Minnesota védelme most a legrosszabb az NFL-ben, Edwards felügyelete alatt javult. Az első évben a 11. helyen végzett a szerzett pontok számában, majd öt szezont összefűzve a legjobb 10-ben végzett a legkevesebb ponttal.

Ez alatt az időszak alatt a Vikings háromszor végzett a legjobb öt között, és 2017-ben a liga legjobb védelmével büszkélkedhet.

Ahogy utaltunk rá, a Minnesota védelmét Mike Zimmer akkori vezetőedző húzta meg, miután Edwards a 2019-es szezon után távozott. Az évek során csak rosszabb lett.

Edwards minőségi belső bérlője lenne a Cowboysnak.

Leave a Comment