A Cowboys elvesztésének utolsó játéka abszolút katasztrófa volt

Néha nevetnünk kell, miután a dolgok eléggé eldurvulnak. Egy vicces videó egy táncoló kutyáról vagy egy jégen csúszó emberről általában a kedvencem

Ezekben a viharos időkben azonban ott van a Dallas Cowboys, aki mindig egy kacatnyit. Nem számít, milyen jó vagy rossz a Dallas, mindig szórakoztatóak, és a San Francisco 49ers elleni utolsó meccsük tökéletes példa erre.

Készítsük el a terepet: a Dallas 19-12-re alulmaradt az NFL rájátszásának divíziójában, és a saját zónájában van. A Dallasban RB Ezekiel Elliott állt a középen (megjegyzés: soha nem játszott centert NFL-karrierje során).

A vonalvezetők jobbra sorakoznak, a kacsa pedig puskában van Jake mögött. A Niners kezdetben időtúllépést kért, megdöbbenve a helyzet abszurditásától.

Az időkérés után a Cowboys ugyanabba az alakzatba vonult be (tudni akarom, hogy hívják a formációt), és valóban elkapták a labdát.

RB/C Ezekiel Elliott elpattintja a labdát, és azonnal megsemmisül, mivel azt várni, hogy egy RB centerként passzoljon szetteket, okos és menő.

A kieső meccset játszó Ducks nyomás alatt megbukott, és későn dobta a labdát Kavante Turpinnak, aki általában a visszarúgásokra specializálódott.

Turpin, aki korábban még soha nem snapolt támadásban, elkapta a labdát, és azonnal kalapácsot kapott, és nem fordította el a labdát. Játék vége.

Lenyűgöző, ahogy a Cowboys látszólag még lenyűgözőbbé tudja tenni a tavalyi Niners elleni küzdelmet. Olyan, mintha újra arcon ütnéd egy lapáttal a kedvenc képregényedet.

A Dallas tudta, hogy esélye van a győzelemre, és a Little Giants játékkönyvhöz folyamodott, hogy a végén megdöbbenjen. Ez egy darab, amelyről az egész holtszezonban beszélni fognak.

Leave a Comment