A Dodgers esélyes Michael Bush az MLB Pipeline második alapembere lett

Az MLB Pipeline továbbra is közzéteszi frissített esélyes rangsorát a 2023-as szezonra, beleértve az egyes pozíciók legjobb 10-es listáját. Legutóbbi nyitásaik közül a Los Angeles Dodgers esélyese, Michael Bush a 2. számú alapemberként szerepelt a kisligákban.

Bush csak Tarmar Johnson mögött van, aki a Pittsburgh Pirates 2022-es MLB-draftjának negyedik választottja volt.

Busht követi az MLB listán Jas Jung (Detroit Tigers), Justin Fescue (Texas Rangers), Jack Guelph (Oakland Athletics), Connor Corby (Baltimore Orioles), Edouard Julien (Minnesota Twins), Nick Gonzalez (Pirates), Nick York. (Boston Red Sox) és Wendell Perez (Tigers).

Bush-t az MLB Pipeline 55-ös osztályzattal jegyzi a 20-80-as felderítési skálán, ami átlagon felüli kezdőt jelent a főbajnokság szintjén.

A hordozókártyája az ütője, mivel Bush 45 futást, 45 karral és 40 mezőnyerővel rendelkezik 50 ütős szerszámmal és 60 erővel.

Az MLB Pipeline felderítő jelentése szerint Bush látásának, egyensúlyának, hihetetlenül szem-kéz koordinációjának, denevérsebességének és erejének köszönhetően üti az átlagot és az erőt is. Azt írják, hogy ugyanolyan támadóprofilja van, mint Max Muncie-nak, de Bush jobb tiszta ütő.

Noha Bush nem a védekező értékéről ismert, sokat tett gyorsaságának és karjának fejlesztéséért. Arról is beszámolnak, hogy az MLB körüli értékelőket lenyűgözte, hogyan változtatta magát megfelelő védővé a második bázison, de még mindig ő a legalkalmasabb az első bázisra, és csak nemrégiben kezdett tanulni. területén

Bush a 2022-es szezont a Double-A Tulsa csapatánál kezdte, és a Triple-A Oklahoma City-be került, miután 31 meccsen 11 hazai futással és 29 RBI-vel 0,306/.445/.667 ütést szerzett.

A feljutást követően Bush azonnali hatást gyakorolt ​​az OKC-ben, első meccsén hazai pályát ütött a csapattal. A szezont a Triple-A-nál fejezte be .266/.343/.480 ütéssel, 21 hazai futással és 79 RBI-vel.

Összességében Bush 0,274/.365/.516-ot vágott a Double-A és Triple-A között, és 118 futással vezette a kiskorúakat. Emellett a harmadik helyen áll 70 extra-base találattal, az ötödik helyen 108 RBI-vel és a hatodik helyen 32 hazai futással.

Busht a közelmúltban a liga összesített 54. helyezettjének is nevezték Baseball Amerika és összesítésben az 59. sz Baseball tájékoztató.

Vajon Michael Bush hatással lesz a Dodgersre 2023-ban?

Bushnak már nincs mit bizonyítania a kisebb ligákban, és mivel a Dodgers 2023-ban belép az ifjúsági mozgalomba, esélyt kell kapnia arra, hogy debütáljon az MLB-ben. A tavaszi kiképzés során Bushnak esélye lehet arra, hogy kezdő második alapemberként és baloldali játékosként versenyezzen az állásokért.

Ha Bush nem kerül be a nyitónapi névsorba, akkor az első játékosok között kell lennie, ha pozíciójátékosra van szükség.

Támadóképessége miatt Bush könnyen az egyik favorit lehet a Nemzeti Liga 2023-as év újonca díjára. De számos Dodgers-társa, köztük Miguel Vargas, James Outman, Bobby versenghet vele. Miller és Gavin Stone, akik ebben a szezonban várhatóan hozzájárulnak a nagy bajnoki klubhoz.

neked van Feliratkozott a Dodger Blue YouTube-csatornára? Ügyeljen arra, hogy megnyomja az értesítő csengőt, hogy megtekinthesse a játékosok interjúit, részt vegyen műsorokban és nyereményjátékokban, és naprakész legyen a Dodgers híreivel és pletykáival kapcsolatban!

Leave a Comment