A Hornets sztárja, LaMelo Ball bokasérülést szenvedett, miután csapattársa, PJ Washington rászállt a Rockets ellen.

Lamelo labda Szerda este a harmadik negyedben véget ért a Hornets és a Rockets meccse. (Troy Taormina/USA Today)

Charlotte Hornets Sztár LaMelo Ballt lesegítették a pályáról az öltözőbe, miután egy csapattársa rálépett a bal bokájára a 122-117-es győzelmük során. Houston Rockets szerda este.

Megpróbálta megküzdeni a labdával a harmadik negyed elején a Toyota Centerben szerdán, amikor a Rockets támadója, Jabari Smith passzolta őt. Miután a labda a sávba került, a Hornets támadója, PJ Washington – aki Smith lövését is megpróbálta vitatkozni – maga is leesett, és ügyetlenül rálépett a labda sarkára.

Ezzel Ball és Washington is a pályán maradt. Washington visszatért, de Ball egy másodpercig ott maradt nyilvánvaló fájdalmaival, mielőtt leült volna a kispadra.

Ballt ezután az öltözőbe segítették anélkül, hogy túl nagy súly nehezedett volna a bokájára. A Hornets nem sokkal azután kizárta, hogy bal bokája kificamodott, ezzel véget ért az éjszakája. 13 ponttal és négy gólpasszal zárt.

Ball szerda este 24 ponttal, 8,4 gólpasszal és 5,4 lepattanóval lépett pályára ebben a szezonban, ez a harmadik a csapatnál. Sérülésének pontos részletei még nem ismertek.

A Hornets megelőzte a negyedik negyedet, és szerda este 26 pontos hátrányból felkapaszkodott, és ötpontos győzelmet aratott. Terry Rozier. A győzelem a Charlotte számára ötmeccses kiesést eredményezett, és a Hornets 12-34-re lépett a szezonban.

Jalen Green 41 pontot ejtett és hét gólpasszt adott a Rocketsnek, akik most 12 vereséget szenvedtek el. Alperen Sengun 24 pont és 12 lepattanó került hozzá.

Leave a Comment