A Kings visszahívta Bjornfotot, Fagemót, Turcotte + Grundstromot az IR-ből

Boldog csütörtököt, bennfentesek!

Némi névsormozgás a Kings számára ma reggel, négy cserével, amelyet a csapat bejelentett a csapat AM korcsolya előtt.

A Kings három játékost – a védőt, Tobias Bjornfotot, valamint Samuel Fagemót és Alex Turcotte-ot – hívta be az AHL-es Ontario Reignből. Ezenkívül a csapat a támadó Carl Grandstromot a sérült tartalékba helyezte alsótesti sérülés miatt.

Bjornfot felidézésének van értelme. A Kings mindössze hat védőt hordott, amióta Jordan Spence január 12-én átadta az uralmat. A Kings hét városban hét meccset vív a következő 13 nap során, ma este kezdődően a Dallas ellen. Az utolsó két éjszaka Coloradóban 3 a 3-ban lenne Bjornfot számára, ha ma este bejelentkezne, így nem számítunk változásra a kékvonalon, de erős korcsolyázási képességet és NHL-t hoz. 110 játék van.

“Nagyon jó volt az Amerikai Ligában, és úgy gondoltam, hogy ma este jól szerepelt” – mondta McLellan Bjornfotról szezonbeli bemutatkozása után. „Jól játszik, amikor használja a lábát, amikor aktív, amikor felkel, visszajön, bezár. Ha csak álldogál, és várja, hogy eljöjjenek a dolgok, az tényleg nem jó. Ma este nagyon használta a lábát.”

Ami a csatárokat illeti, a Kingsnek határozottan csak 11 egészséges támadója van, Gabe Vilardi pedig jelenleg nap mint nap. Vilardi még éjszaka is játszhat, és remélhetőleg a reggeli korcsolyázás után megtudjuk, hogy itt van-e. A Kings azonban természetesen nem csak a potenciális elérhetőségen ül, így a névsor megy.

Fagemótól kezdődően Vilardi lesz a legesélyesebb játéklehetősége ma este, ha nem tud menni. Fagemo tegnap nem játszott a Kings-szel, ami határozottan proaktív lépés volt a ma esti Kings meccsre. Fagemo az idei szezonban eddig lejátszott három NHL-mérkőzésen egy gólt és egy gólpasszt jegyzett, és korlátozott szerepkörben, főként a negyedik vonalban nagy hírnévre tett szert. Fagemo 27 AHL-mérkőzésen 12 gólt szerzett ebben a szezonban, ami 30 gólos tempó egy teljes AHL-es laphoz képest, ami több mint szilárd. A Kings vezetőedzője, Todd McLellan Fagemo állandó szurkolója, és úgy gondoljuk, hogy ő lesz az első, aki telefonál, ha ma este játékosra lesz szükség.

“Azt hittem, Sammy volt a legjobb játék, amit idén láttam” – mondta McLellan Fagemóról decemberi szezonbeli bemutatkozása után. „Beszéltünk az edzőtáboráról, nagyon reméltük, hogy teljes munkaidőben itt lesz, de nem volt olyan tábora, mint amilyenben reméltük, és ebben biztos vagyok. Ez a legjobb játék, amit Sammy-vel idén, kiállításon és alapszakaszban játszottam. Gratulálok neki a hatáshoz.”

Turcotte, jó neki, hogy újabb visszahívást kapott. Turcotte minden bizonnyal nehezen kezdte ezt a szezont, egy kihívásokkal teli nyárral indult, mivel 2022 májusában a Calder Cup rájátszása során felépült egy fejsérüléséből. Turcotte csak november közepén debütált az AHL-es klubban, és azóta számos további betegségen is túl volt, de az utóbbi időben nagyon jó jégkorongot játszott, és hat pontot hozott (3-3-6) az utolsó előtt. öt játék. A Turcotte sokoldalúságot biztosít, és képes középen és szélen is játszani, ami fontos lesz, amikor a Kings útra kel. Megérdemelt visszaemlékezés az illinoisi bennszülött számára.

„Kiváló volt” – mondta Marco Storm egy december végi, kétpontos éjszaka után. „Azt hittem, ez volt a mai legjobb meccse. Boldognak tűnt. Szerintem egyébként jó center, de kellett egy srác [at center] És úgy gondoltuk, hogy helyesen cselekedtünk. Még mindig úgy gondolom, hogy helyesen cselekedtünk, de úgy gondolom, hogy ő inkább egy center, és ez ma is látható. Igen, dolgoznunk kell vele, különösen a védekező oldalon, de ma nagyon jó dolgokat csinált, és nagyon elégedett voltam a játékával.”

Ami Grandstromot illeti, megsérült a keddi edzésen, így korán elhagyta a korcsolyát. Grandstrom tegnap nem gyakorolt ​​a csapattal, Todd McLellan vezetőedző pedig jelezte, hogy nem lesz a csapattal a közelgő, hat meccses útjukon, és nem fogja kidolgozni a tíznapos szünetet magában foglaló út végét. A játék másik oldalán. További részletek Grandstrom sérüléséről, valamint Gabe Vilardi csatár napi státuszáról itt.

A Kings néhány percen belül jégre áll a reggeli korcsolyázásra, és meglátjuk, akkor kapunk-e frissítést Vilardi állapotáról. Bjornfotra vagy Turcotte-ra nem számíthatunk a jégen, hiszen nem érnek vissza időben, de Fagemo várhatóan ott lesz. További részletek a játék előzetesében!

A párt hivatalos közleményéből –

A 21 éves Bjornfot négy meccsen egy gólpasszt (0-1=1) szerzett a Kings-szel, miután a szezont a Reignsnél nyitotta, ahol 29 meccsen plusz 5-ös osztályzattal négy pontot (2-2=4) jegyzett. A 2019-es NHL-draft összesített 22. helyezettje 110 NHL-meccs veteránja a Kingsszel, és 15 pontot gyűjtött (1-14=15). A 6-0-s, 200 kilós védő 23 pontot (8-15=23) szerzett pályafutása 74 AHL-mérkőzésén az Ontarióval.

A 22 éves Fegemo ebben a szezonban három meccsen lépett pályára a Kings színeiben, és első két NHL-pontját jegyzi (1-1=2), köztük első NHL-gólját december 3-án, a Carolina ellen. A 6-0-s, 200 kilós támadó 27 AHL-meccsen 18 pontot (12-6=18) gyűjtött az Ontarióval. A Reignsszel vívott 122 AHL-mérkőzésen a svéd göteborgok 80 pontot (49-31=80) gyűjtöttek össze 46 büntetőperccel (PIM) és plusz 8-as értékeléssel.

A 21 éves Turcotte ebben a szezonban 18 meccsen korcsolyázott az Ontarióban, 12 pontot (5-7=12) és plusz 5-ös értékelést jegyzett. A 2019-es NHL-draft összesítésében ötödikként draftolt Turcotte nyolc NHL-mérkőzésen lépett pályára a Kings színeiben, miután tavaly debütált az NHL-ben. Az 5-11, 185 kilós csatár 51 pontot (17-34=51) jegyzett 52 PIM és plusz 19-es értékelés mellett pályafutása 77 AHL-mérkőzésén.

A 25 éves Grandstrom ebben a szezonban 34 meccsen lépett pályára a Kingsben, és 10 pontot gyűjtött (6-4=10), így zsinórban a harmadik szezonban ért el kétszámjegyű pontszámot. Eredetileg a 2016-os NHL draft második körében draftolta a Toronto Maple Leafs, a 6-0-s, 195 kilós csatárt 2019. január 28-án szerezte meg a Kings Sean Durzival és egy 2019-es első körös pickkel együtt. A svéd umeai születésű Grandstrom pályafutása során 166 NHL-mérkőzésen lépett pályára, mind a Kingsnél, és 46 pontot szerzett (26-20=46).

Leave a Comment