A Knicks játékosa, Emmanuel Quick stabil, miután visszatért térdsérüléséből

Emmanuel Quickley bal térde még mindig nem volt 100 százalékos kedd este, de ez elég volt ahhoz, hogy a Knicks megszakítsa a négymeccses vereségsorozatot.

A Knicks hatodik játékosa vasárnap tért vissza a pályára, miután kihagyta első meccsét a szezonban, és 27 kulcsfontosságú percet játszott. 105-103-ra nyert a Cavaliers a kertben

“[It felt] Elég jó” – mondta Quickley, aki kilenc pontig, hat gólpasszig, öt lepattanóig jutott, és a legjobb csapat plusz 14-et jegyzett. “Kicsit fájt, de összességében rendben volt.”

Gyorsan nem szereti a vesztes meccseket. Egy szezonban 78 viadalon lépett pályára, és a két nappal ezelőtti, Torontóban megrendezett Raptors elleni mérkőzésen is pályára kellett volna lépnie. De túl sok volt a kényelmetlenség ahhoz, hogy elérhető legyen a meccs előtti bemelegítés után.

“Büszke vagyok arra, hogy segíteni próbálok a csapattársaimnak, és büszke vagyok arra, hogy kosárlabdázok” – mondta Quickley. “Büszke vagyok rá.”

Gyorsan azt mondta, hogy az elmúlt hetekben térdei kellemetlenségeket tapasztalt. Kifejlődött.


A kilenc pontot szerző Emmanuel Quickley legyőzi Evan Mobley-t, amikor a Knicks 105-103-ra megnyerte a Cavalierst.
Corey Sipkin

“Idővel több fájdalom, semmi őrültség” – mondta.

A kombinált őr térdét nem végezték MRI-n.


A Cavaliers sztárja, Donovan Mitchell a meccs döntőjében sérült meg Vezetői leállását Isaiah Hartenstein blokkolta.

Mindkét lábában görcsös volt, és az ágyéka megfeszült rajta. Az előző három meccset bal ágyékhúzódással hagyta ki. Mitchell, az elmsfordi, New York állambeli születésű, akit a Knicks megpróbált lecserélni a holtszezonban, 24 pontot és nyolc gólpasszt jegyzett a vereségben.


Ivan Fournier (személyes okok) nem volt elérhető felesége születése után. … A Yankees szupersztárja, Aaron Judge és Iona Hall of Fame edzője, Rick Pitino a jelenlévő hírességek között volt.


A Cavaliers 103 pontja volt a legkevesebb, amit a Knicks engedett, mióta január 2-án 83-ra tartotta a Sunst. … Julius Randle 12 kísérletből nyolc hárompontossal holtversenyben karriercsúcsot ért el. … Jalen Brunson első számú mezét a Villanova visszavonja, ahol két nemzeti bajnoki címet nyert a február 8-i, DePaul elleni meccs félidejében. A Knicks ekkor Philadelphiában lesz.

Leave a Comment