A Knicks OB Toppin több percet kaphat Mitchell Robinson nélkül

Atlanta – Valószínűleg Mitchell Robinson kezdő center megsérült Végre egy kis játékidő nyílik OB Topin előtt a Knicks élpályáján.

Toppin hat fellépése során mindössze 10,7 percet futott, amióta a hónap elején visszatért hathetes kihagyásából, mert jobb fibulája nem elmozdult.

A Knicks szerint Robinsont három hét múlva újraértékelik – és várhatóan ezen túlmenően kizárják –, miután csütörtökön megműtötték a jobb hüvelykujj törését javítani.

A tartalék centerek Isaiah Hartenstein és Jericho Sims várhatóan megosztják az időt Robinson távollétében, de Tom Thibodeau elmondta, hogy azt is fontolgatja, hogy Julius Randle-t időnként egy kisebb összeállítás részeként használja a mérkőzéstől függően.

Thibodeau RJ Barrett-tel került hatalomra a Wizards elleni szerdai hazai vereség után, de Toppin is megnövekedett játékidőt tapasztalt Robinson kiállásával, és megkezdte a pénteki, Hawks elleni idegenbeli meccset.

Az OB Toppin most megnövekedett játékidőt lát.
USA TODAY Sport
OB Topin
Az OB Toppin takarékosan játszik, mióta visszatért sérüléséből.
Jason Segens

A korábbi lottójátékos mindössze 2,2 pontot szerzett meccsenként, 22,2 százalékos lövéssel (4 a 18 ellen).


Randle a kilencedik helyen áll az élvonalbeli játékosok között a Keleti Konferenciában az All-Star Game szurkolói szavazatában, bár néhány millió szavazattal lemaradva az éllovas Giannis Antetokounmpo, Kevin Durant és Jayson Tatum mögött.

Az elmúlt 22 meccsén 27,6 pontot és 13,2 lepattanót átlagoló Randle továbbra is a tartalék jelöltje marad Keleten, Jalen Brunson mellett. A 104 millió dolláros pontőr nem szerepel a konferencia 10 legjobb szavazatszerzője között, de Brunson az utolsó nyolc meccsén legalább 25 pontot szerzett (32,6 pont).

A liga korábbi MVP-je, Derrick Rose a kilencedik helyen áll a Keleti Konferencia gárdái között a szavazás során, de jelenleg kiesik a Knicks rotációjából.

Leave a Comment