A közösségi média a Cowboys furcsa utolsó meccsét pörköli a 49ers elleni vereségben

Hat másodperc van hátra az órából és egy touchdown, Dallas Cowboys Olyan helyzetbe kerültek, hogy némi manőverezést kellett végrehajtani, hogy a saját 24-yardos vonaluknál bármilyen lövést elvigyenek a célterületre.

Arra azonban senki sem számított, amit a Cowboys másodszor csinált: az utolsó meccsen 19-12-re kikapott a San Francisco 49erstől, amely továbbjutott az NFC bajnokságba.

Visszafutó Ezekiel Elliott A Dallasban volt a center, és nem volt körülötte más támadófalember. Ehelyett a sorfalak balra és jobbra álltak a harcvonaltól, és egyértelmű volt, hogy a Cowboys valami őrült dolgot próbál ki az utolsó erőfeszítéssel.

Brock Purdy a San Francisco 49ers 13. helyén, Dak Prescott 4. helyen a Dallas Cowboysban a San Francisco 49ers és a Dallas Cowboys közötti NFL-divíziós rájátszás futballmeccse után a Levi’s Stadiumban 2023. január 22-én a kaliforniai Santa Clarában.
(Michael Owens/Getty Images)

Ehelyett a dráma nagyon gyorsan véget ért.

KATTINTSON IDE A FOXNEWS.COM TOVÁBBI SPORTTÁJÉKOZTATÁSÁHOZ

Ahogy Elliott elpattintja a labdát, gyorsan elszalad 49ers pass rusher – Prescott gyorsan dobott, mielőtt Rocky Kavante Turpinnak dobott, aki azonnal kivágta a meccset.

49ers Outduel Cowboys, nyerj életben, és továbbjuthatsz az NFC bajnoki mérkőzésre

Jimmy Ward nem tudott elég gyorsan odaérni Turpin beállójához, és a veterán cornerback könnyen meg tudta kötni az üzletet.

Folytatódik a Cowboys 1995 óta tartó sorozata, hogy nem jutottak be az NFC-bajnokságba, és a tavalyi évhez hasonlóan ez is egy furcsa döntőbe jutott.

A San Francisco 49ers tight endje, George Kittle (85) a Dallas Cowboys cornerbackje, Darron Bland (26) ellen futott az NFL divíziós körének rájátszásának első félidejében a kaliforniai Santa Clarában, 2023. január 22-én.

A San Francisco 49ers tight endje, George Kittle (85) a Dallas Cowboys cornerbackje, Darron Bland (26) ellen futott az NFL divíziós körének rájátszásának első félidejében a kaliforniai Santa Clarában, 2023. január 22-én.
(AP Photo/Josie Lepay)

Ezúttal több értelme volt, hogy a Dallas megpróbálja legyőzni a 49ers-t. Az előző szezonban azonban, amikor Prescott felrohant a középre, hogy több yardot szerezzen, lejárt az óra, és a 49ers ünnepelt a dallasi AT&T Stadionban.

A 49ERS GEORGE KILE HIHETETETLEN FOGÁST SZABAD A GO-AHEAD TOUCHDOWN BEÁLLÍTÁSÁHOZ

A Cowboys-szurkolók felháborodtak, mivel a Dallasnak volt egy lövése, hogy touchdownnal megnyerje a meccset. De ahelyett, hogy a közösségi médiában megosztotta volna a haragot és a vitriolut, az NFL Twitter egyszerűen megpörkölte a darab dizájnját.

Dak Prescott, a Dallas Cowboys 4. helyezettje reagál a San Francisco 49ers elleni meccs második felében az NFC divíziós rájátszásban a Levi's Stadionban 2023. január 22-én a kaliforniai Santa Clarában.

Dak Prescott, a Dallas Cowboys 4. helyezettje reagál a San Francisco 49ers elleni meccs második felében az NFC divíziós rájátszásban a Levi’s Stadionban 2023. január 22-én a kaliforniai Santa Clarában.
(Lachlan Cunningham/Getty Images)

Kattintson ide a Fox News alkalmazás letöltéséhez

Jerry Jones és a Cowboys visszatért a rajzasztalhoz, akik úgy vágnak neki a holtszezonnak, hogy nem teljesítik Super Bowl-céljukat.

Leave a Comment