A Marlinok kereskedést kerestek a metsek Brett Batyjáért

A Marlins a szezon nagy részét azzal töltötte, hogy keresgélje a módot arra, hogy a kezdő dobókból származó többletet némi segítséggé alakítsa, és ez a keresés a héten véget érhet, amikor Fish kiosztják. Pablo Lopez Ennek részeként az ikrekhez Négy játékos csere Ezt elküldték Luis Arez Ezt megelőzően azonban Miamiba költözik a Mets harmadik bázisa Brett Baty Miami radarján a többi név között szerepelt, és Jon Heyman a New York Posttól A hírek szerint Marlinék hajlandóak voltak ajánlatot tenni Jézus Luzardo vagy Edward Cabrera ahelyett

Jelentés Korábban, ebben a hónapban jelezte, hogy Marlinék is beszéltek a metsekkel Edward EscobarMíg New Yorknak látszólag megkötötte az alkut Carlos Correa. Ha a Correa-megállapodást véglegesítik, akkor életképesebb lett volna egy Escobar-megállapodás a Marlins-szel, de a Mets természetesen inkább Escobarra ragaszkodott, ha a klubnak problémái akadtak Correa fizikai problémáival. Heyman azt írta, hogy Marlinék érdeklődése Batty iránt “a Mets előtt és után is fennállt”. Carlos Correa átesett az üzleten”, és valószínűleg nyugodtan feltételezhető, hogy Mets hajlandósága Baty áthelyezésére is alábbhagyott a Correa-helyzet után.

Noha a jelek szerint nincs anyagi korlátja a Mets azon vágyának, hogy frissítsék a névsorukat, Steve Cohen szabad ügynökségek iránti ugrásai összefüggenek a klub azon vágyával, hogy kisebb bajnoki mélységben maradjanak. Míg Cohen több mint két éves tulajdonosi éve alatt New York áthelyezte az üzlet néhány legjobb fiatal játékosát, a Mets nem hajlandó teljesen megtisztítani a farmrendszert a bevált veteránok számára. Például olyan játékosok, mint Batty, Francisco Alvarez, Mark Winds, Ronnie MauritiusA nagyoktól távolabbi kilátások pedig a New York-i szervezetben maradnak.

Mivel Correa már nincs képben, a 34 éves Escobar pedig az utolsó szerződéses évébe lép, Baty ismét Amazine jövőbeli harmadik alapembere lehet, sőt, ha nagyobb szerepet is vállal. 2023-ban. Baty a tavalyi szezonban debütált az MLB-ben, és idén valószínűleg Escobarral egy szakaszban lesz bevetve, vagy a bal oldali mezőnyben dolgozhat majd. Ahogy Baty mondta nemrég Anthony DiComo, az MLB.com-tólÖrömmel változtatna állásponton, ha Koreát aláírnák, mondván:Csak a nagy ligákban szeretnék szerepelni, és segíteni egy csapatot a győzelemben“Batty is azt mondja, hogy érzi”Erősebb mint valaha” A 2022-es szezonját idő előtt lezáró hüvelykujjműtét nyomán, és bár november óta teljesen egészséges, Baty korán nekivág a tavaszi edzésnek, hogy bepótolja az elveszett felkészülési időt.

Mivel Baty fontos figurának tűnt a Mets jövőbeli terveiben, elég sok csereútra volt szükség ahhoz, hogy a csapat meggondolja magát a harmadik alapember cseréjével kapcsolatban. Olyan dobók, mint Luzardo vagy Cabrera. Lehet, hogy Arraj lépése miatt már nem kerülhet szóba ilyen csere, de érdekes csere lenne a fiatal tehetségek között, különösen, mivel a Mets és a Marlins divízió riválisa. Akár Luzardo, akár Cabrera fiatalos és hosszú távú irányítást adna egy tapasztalt Mets-rotációhoz, amely jelenleg csak egy dobóval rendelkezik (Kodai Senga) a 2024-es szezonra le van zárva. Carlos Carrasco Szerződésének utolsó évébe lépve, amikor Max Scherzer, Justin VerlanderÉs Jose Quintana A 2024-es kampány során mindegyikre garanciát vállalunk (bár a Verlandernek 2025-re is van megszolgálási lehetősége).

Ha a Marlinok sikeresen leszállították volna Battyt, az elmúlt hetek beosztása természetesen egészen más lett volna, és az Arraj-kereskedelem valószínűleg nem történt volna meg. Ebben a helyzetben valószínűleg Baty lesz az új mindennapi harmadik alapember, amikor Jean Segura A hot corner helyett a második bázist játszotta. Még mindig kinyitja az ajtót Jazz Chisholm Jr lenni Áthelyezve a középső mezőreAhogy a Marlins látja, az All-Star második alapemberének sebessége és karja sikeres lehet-e mezőnyjátékosként.

Leave a Comment