A Philadelphia Phillies menedzsere nagy reményeket fűz a kansasi baseballhoz

LAWRENCE – Rob Thomson valószínűtlen szereplése a Major League Baseball’s World Series-ben tavaly a Philadelphia Phillies menedzsereként abban az időben gyökerezik, amikor egyetemi baseballt játszott a Kansas Jayhawks csapatában.

Thomson, eredetileg a Phillies ideiglenes menedzsere, 1983 és 1985 között három évig játszott a Kansasban. Mivel a programtörténelem egyik legjobb ütőjévé vált, az egyszezonos ütőátlag rekordját 0,443-ra állította be. Múlt szombaton pedig az új vezetőedzővel, Dan Fitzgeralddal beszélgetett a Jayhawks jövőjéről.

Rob Thomson szerint a jövő fényes

Thomson elmondta, hogy ő és Fitzgerald, aki asszisztens volt az LSU-nál, mielőtt a 2023-as szezont megelőzően a Kansas-ba került volna, gyakran beszéltek, mióta Fitzgerald átvette a vezetést. Szerinte Fitzgerald nagyszerű munkát végzett eddig, és – amellett, hogy szereti a játékosokat – érti a játékot és szenvedélyes. Fitzgerald arra törekszik, hogy 2014 óta az első NCAA regionális bajnokságra vezesse a Jayhawks csapatát, és a 2006-os konferenciatorna megnyerése óta az első Big 12 Conference címére.

Leave a Comment