A Red Sox kisebb bajnoki szerződést kötött Rymel Tapiával

A Red Sox egyetért Raimel Tapia, maga a szabadügynök mezőnyjátékos jelezte először az Instagramon. Ez egy kisebb bajnoki megállapodás a Tapia számára. Csipog Jon Heyman a New York Posttól. Tapiát az MVP Sports Group váltotta.

A jövő hónapban a 29 éves Tapia profi pályafutása harmadik klubjához csatlakozik. A gyorshajtó először a 2010–2011-es nemzetközi szezonban szerződött a Rockies-hoz a Dominikai Köztársaságból amatőrként. Évekkel később Tapia a sportág egyik ígéretesebb esélyeseként jelent meg. Az értékelők dicsérték atletikusságát és labdástudását, és azt javasolták, hogy prototipikus gyújtógyertyává váljon Colorado számára.

A balkezes ütő 2016-ban elérte a főversenyt, de az első három szezonban szórványos akciókat látott. A 2019-es kampány során végül mindennapos játékidőt kapott, és a következő három évben is rendszeres volt. Tapia valóban minőségi kontaktkészséget és gyorsaságot mutatott MLB-szinten, bár nem folyamatosan lépett fel támadólag. Nagyon agresszív megközelítéssel rendelkezik, és nincs jelentős ereje, ami olyan általános profilhoz vezet, amely erősen függ a játékban lévő szingliktől.

A 2021-es szezon végéig a Tapia 0,280/,325/0,395-öt ért el több mint 1400 alkalommal. Tavaly tavasszal Colorado eladta Tapiát a Blue Jays-nek Randall Grichuk. A lépés kiegyenlítette az egyes klubok felállásait, de egyik játékos sem tudott magas szinten teljesíteni 2022-ben. Tapia egy .265/.292/.380-as sort tett közzé hét hazai futással, 433 tétmeccsen keresztül, 18,7%-ra korlátozva az átütéseit, de a szabadpasszok kevesebb mint 4%-ában jutott el a laphoz. A szezon végén a Jays nem pályáztatta meg, ahelyett, hogy fizetésbíráskodáson keresztül tartotta volna. vetített Matt Swartz, az MLBTR közreműködője 5,2 millió dollárért.

Pályafutása során Tapia mindhárom mezőnyben hasznos volt. Munkája nagy részét a bal mezőn végezte, ahol a nyilvános mérőszámok meglehetősen átlagos védőnek tartják. Tapia pályafutása több mint 400 inningje során elég jól értékelt centerben, de még soha nem szerzett túl sok futást a kitüntetésért. Charlie Blackmon És George Springerilletőleg.

A Red Sox középen szeretne opciókat felhalmozni Xander Bogaerts‘Ingyenes ügynöki indulások és Trevor történetesérülése A szabadügynök középpályás piaca rendkívül vékony a holtszezon ezen pontján, így a csapatok rendezhetik a hiányos védekezési illesztéseket vagy a kesztyűs játékosokat. Egyéves szerződést kötöttek Bostonnal Adam Duvall Tegnap egy jobbkezes ütőt adtam a keverékhez. Tapia csatlakozik Jarren Duran A középső mezőnykeverék balkezes opciójaként azonban erős tavaszi fellépéssel be kell szereznie a listát.

Leave a Comment