A rövidített 76ers a Kings elleni vad győzelmet aratva blokkolta a gerendát a tökéletes úton.

Getty Images

Sacramento ege valamivel sötétebb volt szombat este után, mint a legutóbbi estéken Philadelphia 76ers átruházás a királyok A szezon egyik meglepőbb veresége. A Philadelphia, amely James Harden és Joel Embiid nélkül játszott egy hosszú út utolsó estéjén, 21 ponttal lemaradt a meccs második negyedében, sok csapat elvesztette volna a menetrendet. Ehelyett a 76ers, amely a veretlen útért küzdött, visszakapaszkodott a játékba.

Tyrese Maxey 15 pontja a harmadik negyedben elindította a visszatérést, de magát a meccset megnyerték. Egy Embiid nélküli 76ers csapat 16 támadópattanót tudott húzni, míg a Kingsnél mindössze négy.

A Sacramento mindössze 25 védőpattanót szerzett a meccsen, és a második esélyt adta a Sixers csapatának, amely egyszerűen nem volt felkészülve arra, hogy felülmúlja őket, különben bebizonyította a különbséget. Ironikus módon azonban a Kingsnek volt esélye az éjszaka legnagyobb visszapattanására, de Hey egyszerűen nem tudott gólra váltani.

A Philadelphia 129-126-os előnye biztonságosnak tűnt a fogyó másodpercekben, de Matisse Thiebull Harrison Barnes hárompontos ütése reményt adott a Kingsnek. A szabálytalanság némileg vitatott volt, mivel Thiebull azonnal megkísérelte, és a “labda nem hazudik” jelenség tipikus példájaként Barnes elhibázta az első lövést. A másodikat eltalálta, de kettőt lemaradva, már csak egy egyéni kísérlet volt hátra, a harmadikat ki kellett hagynia, és reménykednie kellett a visszavágóban. Megtette a magáét, és Domantas Sabonisnak megvolt az esélye a döntetlenre, de nem tudta teljesen elhárítani.

A Kings január 7. óta először nem kapcsolja fel a villanyt meccs után. A vereség véget ért két hét után először, a hatmeccses győzelmi sorozattal a harmadik helyre emelték őket a Nyugati Konferenciában. Lehet, hogy a sorozatuk véget ért, de a Philadelphia tovább tart. A 76ers immár zsinórban öt meccset nyert meg, amelyek mindegyike a nyugati parti kirándulóhelyen érkezett, de a dolgok nem lesznek könnyebbek, amikor hazatérnek. Miután szembefordult a robajjal felfelé hamisítványEmbiid MVP riválisával, Nikola Jokiccsal találkoznak majd Denver Nuggets Az alapszakasz egyik legjobban várt meccsén. Bár a Sixers két legjobb játékosa nélkül is bírja a Kingst, készen kell állnia arra, hogy teljes erőbedobással megmérkőzzön a Nyugati Konferencia legjobb csapatával.

Leave a Comment