Anton Walkes: 25 évesen meghalt a Charlotte FC futballistájaCNN

Anton Walkes, a Major League Soccer csapatának védője, a Charlotte FC 25 éves korában elhunyt. közleményben jelentették be.

“A Charlotte Football Club megerősítheti azt a szomorú és szívszorító hírt, hogy Anton Walkes védő csütörtök reggel egy dél-floridai baleset következtében elhunyt” – olvasható a közleményben.

A Charlotte FC tulajdonosa, David Tepper úgy jellemezte Walkes-t, mint „rendkívüli fiút, apát, partnert és csapattársat, akinek örömteli életszemlélete mindenkit megérintett, akivel találkozott.

“Sokaknak nagyon fog hiányozni, és gondolataink és imáink Anton családjával vannak ebben a szívszorító időben” – tette hozzá Tepper. “A klub teljes mértékben támogatja mindazokat, akik a gyász idején érintettek.”

Walkes a Premier League-ben a Tottenham Hotspur ifjúsági ranglétrán érkezett, mielőtt a Portsmouthban és az Atlanta Unitedben játszott.

Walkes 2017-ben, a csapat első MLS-szezonjában az Egyesült Államokba költözött kölcsönbe az Atalantához, majd 2020-ban egy újabb portsmouthi időszak után végleg csatlakozott a klubhoz.

Walkes ezután csatlakozott a Charlotte FC-hez a 2022-es MLS-szezonban.

“Szívünk fájt, amikor értesültünk Anton Woakes tragikus haláláról” – mondta korábbi klubja, az Atalanta. – áll egy közleményben. „Az Atlanta United alakuló tagjaként Anton egy nagyszerű csapattárs megtestesítője volt, akinek személyisége minden helyiséget megvilágított, ahová belépett.

„Mindenkinek nagyon fog hiányozni, aki ismerte. Az Atlanta Unitednél mindenki nevében mély részvétünket fejezzük ki Anton családjának, barátainak és a Charlotte FC-nek.”

A Charlotte FC sportigazgatója, Zoran Croneta elmondta, hogy a klub “szíve fájt” egy “igazán hihetetlen apa, szerető ember és kiváló emberi lény elvesztése miatt”.

“Anton megtestesíti, mit jelent a Charlotte Football Club tagjának lenni, és az egész közösségünket elszomorította ez a tragédia” – tette hozzá Krita.

“Soha nem felejtjük el azt a hatást, amelyet az öltözőben és Charlotte-ban gyakorolt. Jelenleg a gyönyörű családjára gondolunk, és minden elképzelhető módon teljes mértékben támogatni fogjuk őket.”

Még több követendő…

Leave a Comment