Az egyetlen mexikói, akit Zlatan Ibrahimovic a legjobbnak tart, és egyenrangúvá teszi vele

Csodálja Zlatan Ibrahimovicot és a mexikóit

Zlatan Ibrahimovic az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb labdarúgója. A játékos nagyszerű karriert futott be, és meglepő módon 40 évesen még mindig Olaszországban van a jelenlegi bajnokkal. A játékos azonban már felismer egy mexikói futballistát.

Ebben az értelemben, míg egyesek az El Tri-re való új utalásról vitatkoznak, egy élő futballlegenda már előrejuttatott egy olyan játékost, akire a mexikói válogatott utolsó edzője sem számított 2022-ben. Ez egy játékos. MLS

Ha Adidas Argentina férfi világbajnokságot szeretne, Messi 10. mezt. Vásároljon itt

További kapcsolódó hírek:

Vége Raul Jimeneznek, ahogy a Wolves menedzsere búcsúzott tőle

Elárulta Messit, Katarban nem vették észre, és új hazájában törlik

A tavalyi év végén az AC Milan csatára elismerte az egyik legfontosabb tanácsot, amelyet egy fiatal játékosnak adott az MLS-ben töltött ideje alatt. Efrain Alvarezé volt az LA Galaxy-ból.

Mit mondott Zlatan Efren Alvarezről?

“Számomra ő ismeri a futballt. Vannak olyan játékosok, akik futballoznak, és olyan játékosok, akik a futballra gondolnak. Alvarez egy olyan játékos, aki a futballra gondol, és ők a legjobbak, mert aki játszik, az azért edz, hogy játsszon, és aki azt hiszi, hogy megvannak. a játék, ez a különbség” – biztosította a svéd az LA Galaxynál 2019-ben.

Leave a Comment