Az NBA legkiábrándítóbb csapatainak rangsorolása: Lakers, Warriors alacsonyan; Blazers, Wolves lendült és kimaradt

Bill Purcells egyszer azt mondta: “Az vagy, amilyennek a rekordok mondják.” A potenciál egy dolog, de végső soron a pályán nyújtott teljesítményed alapján ítélnek meg – és néhány NBA-csapat nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a 2022–2023-as szezon első felében. Íme a liga eddigi legkiábrándítóbb csapatai.

A Wolvesban 50 győzelmet aratott csapatként és a legjobb négy között jelöltem, de mit számít, mit gondolok? Maguk a Wolves egyértelműen azt hitték, hogy a tátongó Nyugaton a konferencia címéért versenyezhetnek, különben nem adták volna fel annyira a 30 éves Rudy Gobertet.

Nem volt hosszú távú terv. Ez egy olyan csapat, amely az előző szezonban majdnem a rájátszás-sorozat győzelmét tűzte ki célul, és most még az utószezont is nehéz lesz megtörni. A 23-24-es Minnesota holtversenyben áll a vesztesek oszlopában a 11. számú Blazersszel. A védelem, amelynek nagyot kellett volna ugrani, több mint két ponttal rosszabb 100 birtoklás után, mint az előző szezonban, és az offense – értsd meg – 12 ponttal rosszabb 100-onként, amikor Gobert a padlón van, poháronként. .

Gobert csak akkor lehet támadólag kihívni, ha elit védelmet vezet, és ez még akkor is gond. Ez egy rendetlenség. A Wolves volt messze a legnagyobb csalódás a bajnokságban.

Lehet, hogy az Atlanta sarkon fordult öt zsinórban aratott győzelmével, de az idei szezonban nem sikerült megfelelni a DeJounte Murray cseréjével járó elvárásoknak. A védekezés javult, de az offense az alsó 10 közelében van, mint a liga leginkább egyénileg függő rendszere.

Nincs mozgás, labda vagy játékos. Trae Young és Murray között ez csak az én köröm/tetek tánc, és csak a közelmúltban történt forró széria emelte Young 3 pontos százalékát 35-től északra. Ez nem okoz gondot egy olyan csapatnak, amely már el akarja váltani Kevin Huertert. csak Nuggets És a bika Vegyünk kevesebb 3 másodpercet, mint Atlanta és csak Lakers csökkenteni

Ezzel a közelmúltbeli hullámmal 0,500 fölé kúsztak, és ismét felfelé ívelhetnek a dolgok. Murray és Young is remek lövéseket ütött mélyről a naptár fordulóján. De egyelőre úgy tűnt, hogy senkit sem bánt, hogy a keleti csapat mindössze két vereséggel maradt el az utolsó bejátszási ponttól, közel a kereskedési határidőhöz.

Mindenki érti, hogy egy címvédő, kiöregedő maggal kicsit lazán veszi az alapszakaszt, de a 17. helyen álló támadással, 6-18-as útcsúccsal és negatív pontkülönbséggel? Igen, Curry kihagyott egy 11 meccses szakaszt, Andrew Wiggins pedig több mint egy hónapot, de a Warriors nem játszott jól a kihagyás előtt.

Van optimizmus néhány előadás ellen kelta, egy hazai győzelem a Warriorsnak és egy kemény veszteség Bostonban, ami azt mutatja, hogy ez a csapat még mindig tud a legjobban játszani a legjobb versenyzőkkel, és a Golden State kezdőcsapata az egész szezonban meghatározó volt. Kiderül, hogy a kispad el tud-e húzni akár minimális súlyt is, a védelem pedig már nem az a egység, amelyik képes a hibákra kisegíteni. A Warriorsnál eltűnt a hibahatár, de még mindig hibáznak.

Még mindig őrülten szabálytalankodnak (ők adják fel a legtöbb szabaddobást, és dobják el a legkevesebbet). Még mindig őrülten fordítják (29. forgalmi százalék). A Warriors nem tudja kiegyenlíteni ezeket a különbségeket a nagy képben, és ezért csak 0,500-as csapat. Továbbra is a kétségek javát adjuk ennek a csapatnak, és ezt kell is tennünk. Kiérdemelték. Stephen Curry ereje csúcsán van. De sok aggodalomra ad okot.

Ez egy nagyon átlagos csapat. Nem jó. Nem rossz. Biztosan nem abban reménykedtek, amikor végre felrázták a névsorukat. Még mindig hinni akarok Gary Peyton 2 Ez jelentős különbségeket okoz, és a Portland valamikor bezár, de már nem tudom meggyőzni magam.

Mindenki szidalmazta Neil Olshey-t, amiért vonakodott, vagy egyenesen vonakodott, hogy megszakítsa a Lillard-McCollum párost és/vagy erős névsort futtasson a hivatali ideje alatt, de ez a másik oldala. Nem könnyű javítani azon, amilyen Portland volt Olshey és Terry Stotts alatt, különösen, ha a névsor tele van olyan játékosokkal, akik többet érnek/értékek a pályán, mint a piacon (McCollum, Nurkic, Norman Powellstb).

Ennek ellenére a portlandi rajongók csak valami front office akciót szerettek volna látni. Tehát akkor Joe Cronin elkezdte szállítani a darabokat jobbra-balra, és behozni őket Josh Hart És Széna adomány És ahogy Payton és egy védekezőbben felszerelt csapat megjelent az építkezésben, mindenki izgatott lett egy percre.

De most leülepedett a por, és mi lesz a Blazers-szel? Még mindig rossz védekező csapat egy gyenge háttérhez. Mégis, egy csapat a legszűkebb különbséggel próbál nyerni, egy csapat, amelyre támaszkodhat Damian Lillard (vagy valaki más) játssza a hős szerepét a kuplungidőben, csak ez nem úgy történik, mint néhány éve (negatív kuplung differenciálmű), és hirtelen ez a csapat nincs készen öt percnyi nagyszerűségre 43 percnyi középszerűséggel.

A lényeg: A Blazers kétségbeesetten szeretné összehozni a Lillard által támogatott versenyzőt, és jelenleg eggyel kevesebb vesztesége van, mint a Lakersnek, és szilárdan be van zárva a lottón.

5. Los Angeles Lakers

Ha már a Lakersnél tartunk, senki sem gondolta, hogy esélyes lesz. De mivel LeBron James még mindig ezen a szinten játszik, és még Russell Westbrook is jól néz ki a kispadról (bár valójában kevésbé volt hatékony, mint tavaly), és Anthony Davis úgy játszik, mint egy MVP-jelölt, amikor valójában a padlón volt, még mindig nehéz. Hogy ne ragadjak el a lila és arany sátoros felhajtásban, és még mindig nagyon kiábrándító látni, hogy minden este egy alulmaradt csapat úszik.

A Lakers nem lőhet. Davis nem maradhat egészséges. Ők egy határvonalon inkompetens védelem Davis nélkül, és egy kifutó offense 10 pont alatti különbséggel. Mindenki keresi a kereskedést, de úgy tűnik, Rob Pelinka nem tesz semmi jelentőset. Meddig tér vissza Davis a bíróságra? Használjuk azt a fogalmat, hogy eléggé képesek vagyunk ahhoz, hogy folyamatosan frusztráljuk a Lakerset.

tiszteletteljes megemlítés

Leave a Comment