Az OL Reign bejelentette a 2023-as NWSL előszezon névsorát – OL REIGN: Mi vagyunk a merészek

Az OL Reigns bejelentette névsorát a 2023-as NWSL előszezon előtt, amely január 24-én, kedden kezdődik.

Az OL Reign jelenlegi előszezoni kerete 30 játékosból áll, köztük 26 játékossal, akiknek jelenleg a 2023-as szezonra szóló szerződése van. A klub visszatérő játékosai között van öt játékos, akit a 2022-es NWSL legjobb XI első vagy második csapatába neveztek: a védők Alana Cook és Sofia Huerta, a középpályások Jess Fishlock és Rose Lovell, valamint a támadó Megan Rapinoe.

Laura Harvey vezetőedző így nyilatkozott: „Izgatott vagyok, hogy visszahozhatom szinte a teljes névsorunkat, ami segített nekünk megnyerni az NWSL Shieldet az előző szezonban. „Nagy egyensúlyunk van tapasztalt játékosok között, akik megértik ennek a bajnokságnak az igényeit és azt, hogy mi kell a nyomás alatti győzelemhez, egy csoport visszatérő újonc és néhány új játékos, akikről úgy gondoljuk, hogy nagy lehetőségük van a sikerre. Izgatottan várom, hogyan kezd összeállni ez a névsor az előszezon felé.

A Rains a támadó Elise Bennett és a védő Emily Sonnet esetében is felvette a meglévő opciókat, így mindkét játékos a 2023-as szezonig a csapathoz kötődik.

Az OL Reigns játékosai között a 2023-as szezon előtt újra szerződött a csapathoz: a védő Lou Burns, a támadó Megan Rapinoe, valamint a középpályások, Marley Canales és Nikki Stanton. A Reign a tavalyi szezon végén azt is bejelentette, hogy élt a középpályások, Olivia Athens és Olivia van der Zagt, valamint Claudia Dickey és Laurel Ivory kapusokkal. Ráadásul a védők, Ryan Brown és Alyssa Mallonson is visszatértek a klubhoz, miután Dániában, az FC Nordsjælland csapatában kölcsönadtak a dán női bajnokságban.

“Az NWSL Shield címvédőjeként nagy elvárásaink vannak a 2023-as szezonnal szemben” – mondta Nick Perera vezérigazgató. „Edzői stábunk az előző szezonban nagyon stratégiailag használta a teljes névsort, és rájöttünk, hogy idén, a világbajnokságon, ennek meg kell ismétlődnie. Nagyon bízunk a kiegyensúlyozott névsorunkban, tele játékosokkal, akik bármelyik pillanatban feljebb léphetnek. Nagyon várjuk, hogy hamarosan pályára léphessenek!”

Az OL Reign négy le nem írt játékost fogad az előszezoni edzésen, köztük kettőt a 2023-as NWSL drafton: a University of Washington védőjét, Shay Holmest, akit a 19. összesítéssel draftoltak, és a University of Wisconsin-Madison középpályását, Natalie Viggiano-t, akit választottak. a 46. pick. Két másik játékos csatlakozik a csapathoz az előszezonban, mint nem meghívott játékosok: Maria Lee és McKenzie Weinert. Lee a Reigns csapatánál volt a 2020-as NWSL Challenge Cup alatt, és 2014 és 2017 között a Stanford Egyetemen járt. Weinert a Washington Egyetem végzős hallgatója, és a 2022-es szezonban 19 meccsen szerepelt a Huskies színeiben.

Az OL Reignnek jelenleg négy játékosa van (Alana Cook, Sofia Huerta, Rose Lavelle és Emily Sonnet), akik az Egyesült Államok női válogatottjában teljesítenek nemzetközi szolgálatot, és visszatérésük után jelentkezni fognak a klubnál az előszezonban. Ezenkívül Angelina középpályása, aki várhatóan a 2023-as NWSL-szezonban tér vissza, az ACL-sérülése miatt 2022-ben továbbra is a szezonzáró sérültlistán marad.

Az OL Reigns jelenlegi névsora pozíciók szerint:

Kapus (3): Claudia Dickey, Laurel Ivory, Fallon Tullis-Joyce

Védő (10): Lou Barnes, Ryan Brown, Alana Cook (NYR), Sam Hyatt, Shay Holmes (DRAFT), Sofia Huerta (NYR), Ximena Lopez (INT), Alyssa Mallonson, Phoebe McClaron, Emily Sonnet (NYR)

Középpályás (9): Angelina (SEI), Olivia Athens, Marley Canales, Jess Fishlock, Rose Lovell (NYR), Quinn, Nikki Stanton, Olivia Van Der Hunt, Natalie Vigiano (tervezet)

Előre (8): Szereplők: Bethany Balser, Elise Bennett, Jordyn Huitema (INT), Jiara King, Veronica Latsko, Maria Lee (NRI), Megan Rapinoe (NYR), Mackenzie Weinert (NRI)

INT – Nemzetközi nyerőgép

Draft – A 2023-as NWSL drafton kiválasztott, de szerződést nem kötött játékosok

NYR – A játékos még nem jelentkezett az előszezoni edzésre

NRI – Non Roster Invited

SEI – szezonvégi sérüléslista

Leave a Comment