Colorado Avalanche és Mile High Hockey: Frissítések az MHH-ról és támogatási lehetőségek ebben a nehéz időszakban

Összefoglalva az elmúlt 72 órát

Finoman szólva ez volt az elmúlt néhány nap.

A hétvégét arra szántam, hogy a pénteken kapott hírekről beszélgessek a munkatársaimmal, a családommal, a barátaimmal, a párommal és sok mással. Ha egy burok alatt élsz, Itt a link a pénteken közzétett sajtóközleményhez. Azért, hogy megspóroljak egy kattintást, röviden leírom: az SBNation jégkorongoldalai megszűnnek. Miután a hétvégét arra szántam, hogy megemészsem a híreket és beszélgessek a körülöttem lévő többiekkel, több frissítéssel és magyarázattal is rendelkezem, hogy ez mit jelent a Mile High jégkorong jövője szempontjából. Hiszek az átláthatóságban, ezért mindent elmondok, amit tudok.

Mielőtt azonban továbbmennék, a következőket szeretném elmondani: Köszönöm. Köszönjük minden támogatásukat – azoknak, akik az MHH körül álltak a kezdetek óta, azoknak, akik újak a jelenetben, és mindenkinek, aki a kettő között van. Ez kitartott, főleg most, hogy a sárban csúsztunk, és irány a következő.

mit tudunk

A fennmaradó hat webhelyet, amelyekről hivatalosan tudunk, az SBNation és a Vox Media anyagilag támogatja: Mile High Jégkorong (Colorado hó), vessző ország (Carolina Hurricanes), Pennsburg (Pittsburgh Penguins), Stanley csésze leves (Boston Bruins), Világítótorony jégkorong (New York Islanders), és Mindent a mezről (New Jersey Devils)

Mindenki más: Február végén sötétedik. Sötéten a következőket értem: A webhelyek online maradnak, és elérhetők lesznek a világ számára A közreműködők dönthetnek úgy, hogy továbbra is írnak az oldalra, hogy tartalom kerülhessen oda, de ezt az SBNation pénzügyi támogatása nélkül teszik meg.

A többi hat webhelyhez hasonlóan őszintén szólva nem tudjuk pontosan, miért választották őket. Mindegyik nagyon véletlenszerű. Hogy őszinte legyek, szívesebben vennék öt-hat olyan oldalt, mint az MHH, amelyek nagyobb csoportokat, nagyobb piacokat és nagyobb közönséget szolgálnak ki. Nem tudom, hogy ezek után a vágások után még mindig itt vagyunk. Gondolatban sok túlélési bűntudatot viseltem el. Az én fejemben mindent vagy semmit kell. Szerintem nem nekünk kellene annak lennie.

De itt vagyunk. Túléltük. átmenetileg De csak éppen. És őszintén szólva, valószínűleg nem sokkal ezután, ha tippelnem kell.

A pénteki levelemben elmondottakat tükrözve, ha ez egy éve történne, az MHH a többi oldallal együtt bezárna. A vezetés azonban megváltozott egy hihetetlen futással, ahol az Avs nyert A Stanley Kupa Ez az, ami életben tartja ezt az oldalt. Ki tudta volna, hogy akkoriban egy kupagyőzelem több szempontból is ennyire befolyásos lesz?

Hogyan működik mindez, és mire számíthatunk

Sajnos a pénzkeresés modellje ebben az iparágban nagyon korlátozott. A felettem lévők csak a kattintásokat, a megtekintéseket, a forgalmat és a hirdetési bevételeket nézik. Az MHH így kap költségvetést, amivel nekem és munkatársaimnak fizetnek – ami egyáltalán nem élhető, és nagyon kevés ahhoz a munkához képest, amit a közösségért végzünk. Valószínűleg ezért is távozik a fennmaradó hat oldal: mert megnövekszik a hirdetési bevétel a kattintásokért, a megtekintésekért, a forgalomért és a voksból származó haszonért.

Mivel ők csak a kattintásokra számítanak, ismételten arra kérnek bennünket, hogy teljesítsünk egy bizonyos kvótát, hogy a havi költségkeretünk változatlan maradjon, és ugyanannyit fizessünk, mint amennyit a szerződést aláíró munkatársaink írnak alá. Ebbe beletartozik, hogy megpróbáljuk megírni clickbait cikkeinket, kitöltőket a forgalom fenntartása érdekében, sőt néha olyan dolgokat is, amelyek nem kapcsolódnak az Avs-hez. Mi azonban mindent megteszünk ennek ellenkezője érdekében.

A havat borító versenypiacon a lehető legprofesszionálisabbá akartam tenni a dolgokat. Sokat dolgoztam hosszú távon, hogy ez a webhely növekedjen, és 2021 decemberében újra felépüljön. Ebbe beletartozik az is, hogy professzionálisabb megjelenést, megjelenést és hangzást produkáljunk – abban a reményben, hogy egy napon még egy nagyon korlátozott költségvetésű, mérföld magas jégkoronglabda is az arénában és az utcán lesz a sajtódobozban –, hogy ezt a csodálatos Avs közösséget nagyobbá, jobbá és jobbá tegyük. kizárólagos lefedettség csak ezen a weboldalon

a jövő

Sajnos, mivel más webhelyek sorsa és a szinkronizálási szállítás körülöttünk van, csak idő kérdése és elkerülhetetlen, amíg ugyanazt a pusztulást tapasztaljuk. Az MHH tervei nem ismertek abban a pillanatban, amikor elkerülhetetlenül leállunk – ahogy jelenleg a legtöbb SBNation oldal sem. Bár a leállásról korábban volt szó, nem számítottunk arra, hogy ilyen gyorsan és gyorsan elmúlik.

A mi Jackie Kayünk arról beszél, hogy fizetés nélkül marad ezen az oldalon. Szóba került, hogy elmennek valahova, mint a Substack, hogy teljes SBNation NHL-stábként folytassák az utat. Partnerek lehetünk más, kisebb tartalomkészítőkkel, és létrehozhatunk egy entitást. Ez valami egészen más lehet, amit most nem tudunk.

Egy dolgot szinte biztosan állíthatok, ha ez a korszak elmúlik: Az MHH Lab Podcast Független podcastként folytatja, és megpróbálja elérni a helyi közönséget szponzori támogatásokkal, és továbbra is így továbbítja a lefedettséget, miután az MHH SBNation oldalként működött.

De egyelőre: még nem tudjuk pontosan.

hogyan lehet segíteni

Tehát vissza a cikk címéhez: Hogyan segíthetsz te, ez a hihetetlen közösség, hogy még egy kicsit életben maradjunk?

Bár utálok kérni: tartsd velünk. Olvassa tovább cikkünket. Kommentáld cikkünket. Kérjük, ossza meg őket családjával és barátaival. Tájékoztasd a közösségi médián keresztül. Kövess minket a Twitteren, ha még nem tetted meg. Tegye ugyanezt minden SBNation oldallal – a február végén bezárt és az utána megmaradó öt másikkal –, mert az nekik és a számuknak is segít. Az interakció az egész rejtvény magja. A felettem állókat, akiknek valódi karrierjük van, ez érdekli: a számok és az, hogy mit keresnek vele.

Ne tekintse ezt úgy, hogy “az MHH támogatásával a “rosszfiúkat” támogatjuk”. Továbbra is mindent megteszünk azért, hogy ez a közösség minél tovább itt maradjon. Ez még egy kicsit itt tart minket. Ezt most mindenkiért megteszem – azokért, akik még itt vannak, és az eltávozott közösségekért. Ez különösen igazságtalan mindenki mással szemben. Megérdemelnek egy helyet, ahova menjenek. Azt akarom, hogy ez a hely oda legyen, ahová menni akarnak.

Például, ha nem vette volna észre, ez az oldal csak a Nyugati Konferenciában szereplő csapattal megy előre. Beilleszthetnék valami olyasmit, mint a “Western Weekly Roundup” a nyugaton élőknek, akik az SBNationtől kapják a jégkorong-közvetítéseket.

Viszont ahogy a mandoloriak mondják (most kezdek bele, hála a Star Wars-mániás partneremnek), ez a módszer.

Még egyszer köszönjük mindenkinek, hogy velünk volt ezen az úton. Nagyon sokat jelent nekem és az egész személyzetnek. Továbbra is ezt fogjuk tenni érted: ez az elvarázsolt közösség.

Irány az Avs.

– Iván

Leave a Comment