Cowboys szabadügynökei: A 2023-as holtszezon teljes listája

Az Dallas Cowboys A teljes holtszezon üzemmódban idő kell ahhoz, hogy megszokja. A következő néhány hónapban sok minden megváltozik a csapattal és a névsorral kapcsolatban, és ennek a folyamatnak a nagy része a szabad ügynökség.

Nyilvánvalóan mindannyian reménykedünk abban, hogy a Cowboys új játékosokat hoz, akik a következő szintre tudják emelni a csapatot (hadd meg a vicceket) az ingyenes ügynökség révén, bár ezt nem teszik túl gyakran. Noha a Dallas nem arról híres, hogy sokat költ a nyílt piacon, ők nem egy olyan csapat, amely jellemzően olyan játékosokat veszít el, akiket meg akar tartani, és talán néhányuknak lejáró szerződésük van.

Íme a Dallas Cowboys összes játékosának listája, aki szabad ügynökségre készül

A nagy név itt Tony Pollard (Bal fibulája állítólag eltört), Dalton Schultz, Leighton Vander Esch, Anthony Brown, Jonathan Hankins, Donovan Wilson és különböző mértékben Brett Maher. Terrence Steele fontos, de a dolgok nagyon eltérőek korlátozott szabad ügynökként.

Vander Esch és Schultz egyéves szerződéssel játszotta a szezont annak ellenére, hogy nagyon különböző típusú franchise-címkékkel rendelkeztek. A csapat azt fogja mondani, hogy mindenkit meg akar tartani, de nyilvánvalóan nehéz döntéseket kell hozni.

Ön szerint kinek a megtartását kellene előnyben részesíteni?

Leave a Comment