Deandre Ayton nem COVID-betegség miatt hagyja ki a Suns vs. Hornets meccset

A Phoenix Suns centere, DeAndre Ayton 125-100-ra veszített a Memphis Grizzlies ellen 2022. december 23-án a Footprint Centerben Phoenixben, Arizban. (Arizona Sports Photo/Jeremy Schnell)

(Arizona Sports Photo/Jeremy Swift)

A Phoenix Suns kedden ismét nélkülözi a centert, DeAndre Aytont, amikor a Charlotte Hornetst fogadja a Footprint Centerben. NBA-sérülési jelentés.

Ayton zsinórban harmadik meccsét fogja kihagyni nem Covid betegség miatt.

A centerhez csatlakozik az All-Star lövöldözős védője, Devin Booker (bal oldali ágyékfeszülés), a tartalék játékos Cam Payne (kirándult a jobb lába), a két védő, Landry Shamet (kirándult a jobb lába) és a csatár, Jae Crowder (nem a csapattal) . Akik ott maradtak.

A Suns széle, Josh Okogie (orrtörés) elérhető, míg a Hornets még nem nyújtotta be sérülési jelentését.

A Phoenix jelenleg hárommeccses győzelmi sorozatban van, Ayton pedig az utolsó két verseny mindegyikét kihagyta.

A 24 éves, 6 láb magas center 17,5 pontot átlagol 58,3%-os lövéseknél, meccsenként 9,9 lepattanót, 2,1 gólpasszt és 0,7 blokkot.

A Suns vasárnap, a Memphis Grizzlies ellen 112-110-re megnyert mérkőzésen a pontvédő Chris Paul és a támadó Cameron Johnson is először állt rajthoz november 4. óta.

Mivel Paul és Johnson nem szerepel a sérülési jelentésben, úgy tűnik, hogy a duó csaknem három hónap után először kezdhet egymás ellen meccseket.

A Suns este 7 órakor a Hornets ellen mérkőzik meg az Arizona Sports 98.7-en, az Arizona Sports alkalmazáson vagy az Arizona Sports.com-on.

Penguin Air

Leave a Comment