Fantasy kosárlabda hangszedők: Nézd meg Cam Johnsont

A lemondási vezeték megmunkálása kritikus fontosságú a fantázia kosárlabda sikeréhez. A maratoni kampány során rengeteg játék, sérülés és a rotáció állandó változása miatt a statisztikákat szabadügynökségektől kell beszereznünk, hogy maximalizáljuk a fantázialistát.

Az a vágy, hogy élvezze a versenyt a fantáziakarikák névsorának utolsó néhány helyéért, gyümölcsözőnek bizonyulhat. A statisztikai közremûködõk e gördülékeny készletének összeválogatásakor segít, ha az utolsó padban elhelyezkedõ játékosokat közvetlenül versenyben tartja a szabad ügynökökben lebegõ tehetségekkel.

Ennek a heti sorozatnak az a célja, hogy azonosítsa a játékosokat az ESPN liga ingyenes ügynökségében széles körben elérhető posztokon. Egyes megnevezések egy-két kategóriában a segítségnyújtásra specializálódtak, míg mások változatosabb és fontosabb statisztikai kínálattal szolgálnak. Az alábbi bontásban az ESPN ligákban a játékosok beszerzési prioritását szem előtt tartva rendeztem be az egyes pozíciókra, nem pedig a beosztási arányra.

Pontőr

TJ McConnellIndiana Pacers (az ESPN ligák 19,9%-án szerepel): A játékosok értékelésében a múlt héten a 11. helyen álló McConnell a Suns elleni tripla-dupla opusszal a 11. helyen állt, ameddig csak kell. Tyrese Halliburton Oldalt marad.

Killian HayesDetroit Pistons (29,3%): Annak ellenére, hogy a lövés nem esett, Hayes még mindig virágzik terjesztőként, nem igazán versenyez percekig a sovány detroiti mélységi diagramon.

Alex CarusoChicago Bulls (10,5%): Alapvetően gyártási szimuláció Ben Simmons Az elmúlt hetekben bemutatott Caruso lepattanók, gólpasszok és labdaszerzések szép keverékét tette közzé az elmúlt néhány meccsen.

Lövésőr

Luguentz ottOklahoma City Thunder (28,8%): Ott is és Jalen Williams A valóságban és a képzeletben egyaránt hasznos, kétirányú játékosként jelent meg. A Dort különösen segítőkész volt, 15 pontot és öt táblát átlagolt az utolsó nyolc meccsén.

Donte DiVincenzoGolden State Warriors (6,4%): Az erős labdaszerzések és a lepattanók aránya segít DiVincenzónak, hogy egyenletes perceket szerezzen a Warriors rotációjában.

Seth CurryBrooklyn Nets (20,2%): Visszatérve a padlóra, és következetes pontszerzési és lövési eredményeket biztosít, Curry a mély ligák specialistája.

egyértelmű

Kyle AndersonMinnesota Timberwolves (23,2%): Ez a módszeres játékmester az utóbbi időben a csapat támadóinak fókuszpontjává vált, és a Timberwolves kétirányú játékosaként kacérkodott a rendszeres tripla-duplával.

Norman PowellLA Clippers (27,1%): A legutóbbi meccseken felforrósodott, ez a gólerős gárda lenyűgöző 21,3 pontot átlagolt 28 MPG-n az elmúlt nyolc fellépése során, és jelentős szerepet kell játszania a következő hetekben.

Bruce BrownDenver Nuggets (27,7%): Brown, a liga egyik legjobb ragasztós sráca, hatékonyan lő gólt vágóként, és eleget tesz a védekezésben ahhoz, hogy több figyelmet érdemeljen a roto ligák menedzsere.

Josh RichardsonSan Antonio Spurs (7,5%): Lesz néhány csendes sor Richardsontól egy olyan szerepben, amely perceken belüli ingadozásokat is tartalmazhat, de a Spurs kétirányú erejeként képes betölteni a doboz pontszámát.

Erő előre

De’Andre HunterAtlanta Hawks (19,4%): A sekély előrehaladási mélységdiagram Atlantában nagy perceket jelent Hunter számára, aki már hetek óta állandó gólforrás.

Cameron JohnsonPhoenix Suns (17,7%): A Suns mesterlövésze visszatért, és készen áll arra, hogy helyet adjon a Phoenix-csapatnak, akinek szüksége van a körvonal érintésére. Johnson leginkább a gólszerzésre és a lövésértékekre szakosodott, de tényleg le tud jutni a csapat sztárhátvédjére.

a közép

Walker KesslerUtah Jazz (14,3%): akár rajta Kelly OlynykVégül visszatérve a forgatáshoz, Kessler annyi lövést lőtt, hogy kiérdemelje a folyamatos érdeklődést. Kezdőként a lepattanók elit forrása és a liga egyik legjobb felnivédője.

Al HorfordBoston Celtics (48,1%): Ez a hozzáértő állatorvos mostanában mindent megtett, mivel a menedzsereknek érdemes áttekinteni szerény pontozási klipjén, és értékelni fogják a különböző részlegeken végzett pozitív hozzájárulásokat.

Leave a Comment