Grizzlies vs Lakers – NBA meccs összefoglaló – 2023. január 20

LOS ANGELES — – A Lakers edzője, Darwin Hamm a múlt heti szoros vereségben látta csapatát a rossz oldalon.

Péntek este Hamm látta csapata tehetségét, és úgy döntött, fizet.

Dennis Schroder hárompontos játékot mutatott be 7,6 másodperccel az ellopás után, a Los Angeles pedig 122-121-re legyőzte a Memphist, így megszakította a Grizzlies 11 meccses győzelmi sorozatát.

“Ez egy lendületváltás az ilyen győzelemhez” – mondta Hamm. “A srácok kissé durvák voltak a sacramentói meccs után, de foglalkoztunk azokkal a területekkel, amelyeken jobbá kell válnunk. Nincs esélyünk arra, hogy megnyerjük ezt a meccset, ha nincs ilyen harci stílusunk.”

A Lakers legutóbbi három meccsét összesen 10 ponttal veszítette el. 15-7-re múlták felül a Grizzliest, 3:04-cel a vége előtt 114-107.

Labdalopás Schrodertől Desmond Benn közel a félpályához, és ledobja a labdát, amikor Benn szabálytalankodott, így 120-nál döntetlent ért el. Aztán Schroeder egy szabaddobást ért el a vezetésért.

“Először csapdába akartunk kerülni, mielőtt szabálytalankodtunk” – mondta Schroeder, aki 19 pontot szerzett. „Láttam, hogy Ben elkapja a labdát, háttal állt nekem, és én játszom. Megkaptam a labdát, eltoltam a labdát, elhúztam a szabálytalanságot és befejeztem a játékot.”

Egy idő után Memphis Brandon Clark 1,9 másodperccel a vége előtt szabálytalankodott. Elvégezte az első szabaddobást, de a másodikat kihagyta. Benn megszerezte a támadópattanót, de 0,4 másodperccel a vége előtt elveszítette a labdát, így a Lakers megszerezte a labdát.

Russell Westbrook 29 ponttal vezetett a Lakers LeBron James 23 került hozzáadásra. A Los Angeles csak másodszor nyert ebben a szezonban, amikor három negyed után hátrányba került.

A Lakers 63-47-re vezetett, de gyors bréklabdákkal 20-4-re vezettek.

“Rugalmasak voltunk az egész meccsen” – mondta James. „Kiragadtunk a játéktervnél. Esélyt adtunk magunknak, hogy megnyerjük a meccset.”

Morant vagyok A Memphis 22 ponttal vezetett. Clarke és Tyus Jones Hozzáadott 20 per, és Steven Adams 16 pontja és 17 lepattanója volt.

A Grizzlies vereségében jelentős szerepet játszottak a szabaddobások. 40-ből 26-an voltak a sorból, kilencedszer ebben a szezonban 65%-ot vagy még rosszabbat lőttek.

„48 percig vertek minket. Sima és egyszerű. Szörnyű erőfeszítés” – mondta a Grizzlies edzője, Taylor Jenkins.

Morant elhibázta az első öt lövését, és az első félidőben hat ponttal 2 a 10-ből, mielőtt a félidő előtt heves beszélgetést folytatott Shannon Sharpe-pal – a Pro Football Hall of Famer és a Fox Sports személyiségével.

Morant 14 pontot szerzett a harmadik negyedben, a Grizzlies pedig 13 pontos előnyt tartott az időszak végén.

„Túl sok második esély pontot adtunk fel. Csak 50-50 meccset kell nyerni” – mondta Morant. – Sok jó dolgunk van, de sok a takarítási feladatunk.

TIPPEK

Grizzlies: A Memphis idénycsúcsot húzott le, 24 támadópattanót. … Clarknak is volt 10 lepattanója. … Bane 16 pontot szerzett év Jackson Jr. 12 hozzáadva. … Adams hét lepattanót szerzett az első negyedben, ötödször ebben a szezonban hetet vagy többet az elsőben.

Lakers: Troy Brown Jr. És Kendrick Nunn 11 pontot szerzett, Troy Brown Jr. pedig 10 pontot szerzett. … az LA öt lövést blokkolt az első negyedben. … A Los Angeles a negyedik negyedben 41 pontot szerzett, és ebben a szezonban négy negyed alatt legalább 40 pontot szerzett.

legközelebb jön

Grizzlies: Vasárnap este a Phoenixben.

Lakers: Vasárnap este Portlandben.

——

AP NBA: https://apnews.com/hub/nba és https://twitter.com/AP–Sports

Leave a Comment