Henderson, fájdalommentesen, 1-gyel vezeti Kordát az LPGA Tour nyitóversenyében

Orlando, Fla. (AP) – Brooke Henderson sokkal jobban élvezte az új LPGA-szezon nyitónapját, mint az előző szezon nehéz, kimerítő napjait.

Október óta erősebbnek érzett fájós háta és egy ütővel, amivel szabadabban hintázott, mint amennyit képes lengetni, Henderson hat birdie-vel támadta meg a Lake Nona-t 5 év alatti 67 éven aluliakért csütörtökön a Hilton Grand Vacation Tournamenten. Bajnokok.

Henderson, aki tavaly a harmadik helyen végzett a CME Globe versenyén, az első nyolc lyukból háromban is gyorsan kezdett birdie-kkel. A kilencen belül még hármat adott egy bogey ellen, így egy lövéssel vezetett Nellie Korda előtt, aki a mezőny legjobban rangsorolt ​​játékosa, aki a héten egyedüli győztes volt.

“Nagyon jó érzés, hogy egy forró kezdés, mindig nagyszerű érzés” – mondta Henderson, aki az elmúlt szezonban kétszer nyert, köztük pályafutása második főszerepét az Evian Championshipen. Három nap, sok lendület, és sok madárka. Ha a körülmények olyan jók, mint amilyenek, akkor tényleg ide kell menned.”

Leave a Comment