Joe Mixon: “Tiszteletlen” jegyeket árulni a semleges helyszíni konferencia címjátékára

Getty Images

Miután az NFL határozatot fogadott el a rájátszás rendszerének megváltoztatásáról az AFC-ben, a Bengalsban boldogtalan volt A Ravens elleni wild card játék hazai pályás oddsáról érmefeldobás alapján.

A Bengals a 18. héten megverte a Ravenst, hogy megtegye ezt a lökést – volt utalás az érmefeldobásra a győztes irányítóval. Joe Mixon – majd a múlt héten ismét legyőzte a Ravenst, hogy a hétvégén a Bills elleni meccsre szálljon. Másrészt a csapatok közötti játék törlésének eredménye érintett lehet Hazai pálya arra a meccsre, nem találtak neki szállást, amikor a liga változtatásokat eszközölt a hónap elején.

Semleges helyszíni címmérkőzést terveztek, ha a Chiefs and Bills odáig jut, és jegyet kap arra a meccsre Eladóvá vált Ezen a héten. Szerdán Mixon azt mondta újságíróknak, hogy ez nem jött be neki.

“Őszintén szólva, Ez tiszteletlenség, de nem aggódunk ettől a szartól” – mondta Mixon Russ Heltmanen, az SI.com-on keresztül. „Van meccsünk vasárnap? Ahogy mondtam, vasárnap kimegyünk oda, és megtesszük, amit tennünk kell, hogy visszatérjünk azzal a W-vel, aztán meglátjuk, miről beszélnek.

A logisztika lehetetlenné teszi, hogy elkerüljük a jegyek eladását azelőtt, hogy tudnánk, ki fog ténylegesen játszani a meccsen, de a Bengals egyértelműen a liga taktikáját használja motivációként az utószezonban, és meglátjuk, hasznosítani tudják-e ezt. Buffalo ezen a hétvégén.

Leave a Comment