Kereskedelmi határidő, Negyedik vonal Központ és így tovább

Eljött az első Colorado Avalanche Mailbag-em ideje a Colorado Hockey-val.

Miután egy ideig nagyon durva volt, az Avalanche ismét megindult, és újra a rájátszásban. Ideje felkeresni az olvasókat, és megnézni, milyen kérdéseik vannak a csapattal kapcsolatban.

Barát Hol kereshet: Kik a reális kereskedelmi határidők?

Ez az, amibe nagyon bele akarok ásni az All-Star szünet alatt. Karácsony után egy ideig úgy tűnt, hogy a kereskedési határidő egészen más vita tárgyát képezheti. Most, hogy a csapat nyer, egészséges és felkapaszkodik a tabella, ismét megvizsgáljuk, hogy a csapat kiket tud hozzáadni az eladás helyett.

Konkrét játékosok megnevezése nélkül, úgy gondolom, hogy két területtel kell foglalkozniuk: az alsó hattal elöl, és a védelem mélységével. Az Avalanche nem kapott produkciót a behívásból. Tekintettel arra, hogy Darren Helm szezonja várhatóan véget ér, szükségesnek tűnik az utolsó hatba való kiegészítés.

A riválisok mindig arra törekednek, hogy a határidőn belül védjenek. Nem lesz lőszerük (vagy szükségük), hogy szerezzenek egy másik Josh Mansont, de egy 7. vagy 8. védő lehetséges. Manson és Bowen Byram visszatérése segítene, de mindkettőjüknek van sérüléstörténete, szóval egy másik lehetőség jó lenne.

Tudom, hogy a második vonal központja a vita nagy témája, de van-e az Avalanche-nak elég erőforrása ahhoz, hogy megszerezze a kereskedést? Ez az, amibe nagyon bele fogok ásni a következő hetekben. Ez egy Sean Monahan Valóban frissítésről van szó? Érdekes név, amit az emberek dobtak nekem, Boone Jenner. Ha Kolumbusz hajlandó átadni, akkor valaki tudja.

Taylor Dafoe-tól: Az összes Avs idei behívása és lemondása közül ki az Ön MVP-je? A leginkább frusztráló?

Nos, az MVP biztosan nem csatár, mert nincs rajtuk kívül semmi.

A kihívott MVP elég egyértelműen Brad Hunt. Jacob McDonald küzdött ebben a szezonban, és Hunt töltötte be ezt a szerepet. Ráadásul, szinte Byram és Manson nélkül, hozzátett némi sértődést. A lavinavédelem a chipezés köré épül, ezért ez rendkívül fontos.

Megtisztelő elismerés Jean-Luc Foudynak, aki játékával némi reményt adott a jövőre nézve.

A leginkább frusztráló? Valószínűleg Martin Cout. Nem arról van szó, hogy rossz volt, hanem inkább arról, hogy nem fogta a bikát a szarvánál. Sok egy 27 meccses kiírásért, szóval nem lehet azt mondani, hogy nem kapta el a lövését. Amikor meglátod, többet akarsz távozni.

JD Schicktől: Sokat beszéltek már arról, hogy behozzuk a 7. D-t, mint Jack Johnson. Úgy tűnik, Englund nem tett eleget azért, hogy betöltse ezt a szerepet?

Kedveltem Angliát, és fejlődést mutatott, de ha küzdeni akarsz, jobb hetedik védőre van szükséged. Valójában valószínűleg lejjebb van a mélységi táblázatban, ha ez a csapat egészséges. Nem vagyok benne biztos, hogy Jack Johnson olyan srác, akit megcéloznék, de láttam. Ismerős vagy, ugyanakkor egy évvel idősebb. Szerintem tudsz jobbat csinálni. Ez Johnson vonzereje kellene Ez utóbbi beszerzése semmibe nem került.

A paroxywife-től: Miért maradtak el az avsmin game pak-videói? Van valami jó beszámolnivaló?

Úgy értem, az a személy, aki az Avalanche Twittert irányította, tehát valaki más irányítja. Évről évre próbálják megváltoztatni a tartalmat. Sajnos a médiát nem engedik be a terembe, amikor ilyen dolgok leállnak, így nem tudjuk, ki mit kap a meccs után.

Blake Wheelertől: Mit csinál az Avs a TDL-ben, ha nem kapják vissza Landyt ebben a szezonban?

Számomra ez a végső kérdés. Ha én lennék a GM, nem adnék el semmilyen jelentősebb eszközt bérbe, amíg 100%-ig nem biztos, hogy Gabriel Landskog nem tér vissza ebben a szezonban.

Megnyerheti-e ez a csapat a kupát Landskog nélkül? Igen, lehetséges. A nyugati konferencia nem igazán lenyűgöző, és Landskog nélkül az Avalanche még mindig jó névsorral rendelkezik. Fogadnék rá? Nem hiszem.

Landskog annyit tesz ezért a csapatért, hogy nélküle nagyon nehéz lesz négy fordulót megnyerni. Nézzétek csak, milyen jó volt egy lábon a rájátszásban.

De ez csak az én véleményem. GM-ként nehéz lehet nem all-in menni, ha olyan szupersztárok vannak, mint McKinnon, Makar és Rantanen karrierjük elején. Mindenképpen remélem, hogy a Landeskog visszatér, mivel egyetlen másik csapat sem tette meg ezt a kiegészítést a határidőn belül vagy annak közelében.

Snydone-tól: Anton Blidh-t tegnap lemondták, és ma este ismét az Avs-hez igazolt. Feltéve, hogy tudták, hogy nem fogják követelni, vajon az Avs-nek haszna származna ebből?

Ez valójában csak a beosztás rugalmasságáról szól. Bleednek törölnie kellett a lemondásokat, hogy elküldje, ezért próbálja meg átverni a lemondásokon az All-Star szünet előtt. Egy csapat nem fogja felvenni őt a holtszezonban csak azért, hogy üljön és fizessen az NHL-ben. Most még van 30 napja, amikor elküldheti az AHL-be anélkül, hogy aggódnia kellene a lemondások miatt. Olyan fickók, mint Malgin, Manson és Byram visszatérnek ezen az időn belül.

Glenntől: Ha Helm úgy gondolja, hogy talán befejezte a szezont, akkor az Avs megpróbálja megszerezni a 4C-t, vagy elégedettek Meyersszel? Ha megpróbálnak felvenni valakit az alsó 6 közé, kit tart jobbnak?

Az Avalanche, akárcsak Meyers, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy mélységet adjanak. Lehet, hogy kedvelsz egy srácot, de realistának kell lenned, és be kell látnod, hogy van mód a fejlesztésre. Látták, hogy tavaly milyen értékes volt egy jó negyedik sor a rájátszásban. Alig volt játszható negyedik soruk ebben a szezonban, szóval nincs kétségem afelől, hogy frissíteni fognak. Helm egészségi állapota miatt akár két támadóra is szükségük lehet.

A Coach Prime Is Coming!-ból: Melyik a kedvenc Always Sunny epizódod?

Elrejtem alább, mert nem hóval kapcsolatos. A leghosszabb ideig úgy éreztem, hogy ez a „Bandabirkózás katonákért” címmel, de az utóbbi időben megváltozott a véleményem. Ez “A banda kétségbeesetten próbál díjakat nyerni”.

Leave a Comment