Leeds vs Brentford: Premier League – élőben | Premier League

Leeds: Meslier; Ayling, Struijk, Koch, Wober; Adams, Roca, Aaronson, Harrison; Rodrigo, Gnonto. Subs: Robles, Firpo, Llorente, Kristensen, Greenwood, Sinisterra, Bamford, Rutter, Gelhardt.

“,”elementId”:”990d3981-e01d-4772-bb77-f078451c6489″},{“_type”:”model.dotcomrendering.pageElements.TextBlockElement”,”html”:”

Brentford: Raya; Roerslev, Ajey, Pinnock, Mee; Henry, Norgaard, Jensen, Dasilva; Mbeumo, Toney. Subs: Strakosha, Hickey, Schade, Wissa, Zanke, Ghoddos, Lewis-Potter, Damsgaard, Janeit.

“,”elementId”:”e4c6d5fa-f470-40c8-b1ab-7f72bc517012″}],”attributes”:{“pinned”:false,”keyEvent”:true,”summary”:false},”blockCreatedOn”:1674392647000,”blockCreatedOnDisplay”:”08.04 EST”,”blockLastUpdated”:1674393166000,”blockLastUpdatedDisplay”:”08.12 EST”,”blockFirstPublished”:1674392944000,”blockFirstPublishedDisplay”:”08.09 EST”,”blockFirstPublishedDisplayNoTimezone”:”08.09″,”title”:”Team news ahoy”,”contributors”:[],”primaryDateLine”:”Sun 22 Jan 2023 08.53 EST”,”secondaryDateLine”:”First published on Sun 22 Jan 2023 08.03 EST”},{“id”:”63cbcae28f0835c8bc1c87d3″,”elements”:[{“_type”:”model.dotcomrendering.pageElements.TextBlockElement”,”html”:”

Not-quite-unstoppable force, meet not-quite-immovable object. With his team winless in the league since November and tumbling towards the relegation zone, Jesse Marsch is running out of road. And with a back-to-back double-header against in-form rivals Manchester United looming, he needs points quickly. Meanwhile Thomas Frank and his gang are dreaming of Europe, unbeaten since October and playing with a carefree fearlessness that has seen off Liverpool and both Manchester clubs already this season.

“,”elementId”:”2bc413e9-b6da-401d-9f0b-bff210cc6418″},{“_type”:”model.dotcomrendering.pageElements.TextBlockElement”,”html”:”

Having spent the season conceding about two goals a game, you’d think any turnaround in fortunes for Marsch would hinge on a tightening up of the defence. In reality, his greatest hope right now looks to be at the other end of the pitch, where Patrick Bamford has just returned from injury – with two impishly taken goals against Cardiff midweek – and the club’s record signing, striker Georginio Rutter, has just arrived in town from Hoffenheim.

“,”elementId”:”71f0512d-7cce-4933-936f-6187c1a5bd60″},{“_type”:”model.dotcomrendering.pageElements.TextBlockElement”,”html”:”

Add into the mix one of the club’s few reliable performers this term in Rodrigo, plus youngster Wilfried Gnonto, also the scorer of a splendid brace midweek, and you’ve got yourself a team who could well keep themselves up on goals alone. Will Coach Marsch prove himself a cut-price Keegan? He’d surely take it.

“,”elementId”:”7ebadd38-1f2d-427c-9c7f-89f3a82b1fd8″},{“_type”:”model.dotcomrendering.pageElements.TextBlockElement”,”html”:”

As for Brentford, a win today would take them to the heady heights of sixth, and within touching distance of Spurs. They have spent the season showing up their moneyed peers and there’s nothing to suggest this run of form can’t be sustained until the finish line. Frank’s team are elegant, organised and boast one of the division’s most dependable goalscorers in Ivan Toney.

“,”elementId”:”e6183f37-7279-49c0-ae24-3ea04210e580″},{“_type”:”model.dotcomrendering.pageElements.TextBlockElement”,”html”:”

Toney registered a glorious hat-trick (penalty, free-kick, long-range chip) in the reverse fixture in September and the smart money would surely be on his side coming out on top today. Then again, their opponents are reaching do-or-die territory, and Elland Road on a Sunday afternoon is a menacing prospect for anyone. Over to you, Leeds.

“,”elementId”:”b4424816-1a38-47e2-b484-223ec94fd5f5″},{“_type”:”model.dotcomrendering.pageElements.TextBlockElement”,”html”:”

Kick-off 2pm GMT.

“,”elementId”:”2481f8a9-584d-4f7f-9d2b-d921b4419a26″}],”attributes”:{“pinned”:false,”keyEvent”:true,”summary”:false},”blockCreatedOn”:1674392621000,”blockCreatedOnDisplay”:”08.03 EST”,”blockLastUpdated”:1674392533000,”blockLastUpdatedDisplay”:”08.02 EST”,”blockFirstPublished”:1674392621000,”blockFirstPublishedDisplay”:”08.03 EST”,”blockFirstPublishedDisplayNoTimezone”:”08.03″,”title”:”Preamble”,”contributors”:[],”primaryDateLine”:”Sun 22 Jan 2023 08.53 EST”,”secondaryDateLine”:”First published on Sun 22 Jan 2023 08.03 EST”}],”filterKeyEvents”:false,”format”:{“display”:0,”theme”:2,”design”:10},”id”:”key-events-carousel-mobile”}”>

főbb alkalom

@hankbobbym tweetelt: „A vezetői LinkedInnek Brendan Rodgersnek kell lennie, és az ő brentiai hülyeségei. “Egyik erősségem az, hogy tanulok, és szeretek tanulni mindenféle embertől, az élet minden területéről.”

Jó észrevétel, jól megfogalmazva. Rodgers nagyszerű edző, de a vezetői beszéd felét sem szereti. Saját kedvencem a “Víz nélkül élsz napokig, de remény nélkül egy pillanatig sem”, de ez egyéni ízlés dolga.

És itt van a mi emberünk az Elland Roadon, Will Unwin:

Tél van, és a Leeds november eleje óta nem nyert a Premier League-ben, de az Elland Road zsúfolásig megtelt rajongókkal abban a reményben, hogy ez lesz az a nap, amikor a csapat kattan. Jesse Marsh azt mondja, hogy hétről hétre javulást lát, és a Cardiff elleni morális FA-kupa-győzelem azt jelenti, hogy van ok az optimizmusra, de a Brentford veretlen a hét között, és tudja, hogyan kell védelmet nyitni, különösen egy olyan porózusban, mint a Leeds.

“Itt vannak a Brentford rajongók” Írta: Alex Ross. „A legutóbbi forma ellenére biztos vagyok az eredményben. Remélhetőleg sikerül megszabadulnunk tőle.” Ó, drágám.

“Nagyon várom már ezt” Írta: Sean Tooze. „Papíron úgy néz ki, mint egy játék végétől a végéig. Szeresd Leeds szellemét és őrültségét, és Brentford Nagyon lenyűgözött ez az évad, néhány nagyon nagy név megfordult. Egy ding-dong klasszikusra számítok. Szóval akkor 0-0.”

Jegyezd meg, hogy ki a maximum LinkedIn menedzser? Eddie Howe és Graham Potter kiemelkedik számomra – mindketten fájdalmasan őszinték, és nem félnek az értelmetlen menedzsment-beszédtől. Marco Silva is erősen beszippantja a LinkedInt. Nincs több nem többért?

Néhány meccs előtti olvasmány: Lewis Taylor a Leeds rengeteg támadási lehetőségéről… és menedzsere érkezéséről a LinkedInre:

March elmondta a Sky Sportsnak hogy oldalának „meg kell találnia a módját, hogy ne adja fel a célt”. pontosan helyes

Jesse Marsh tehát Max Obert adja Az első rajtja A Leeds zaklatott védekezésének középpontjában és Rodrigo mellett a Cardiff ellen a fiatal Wilfried Gonto jutalmat kapott kiváló bravúrjáért. Ez rengeteg tűzerőt jelent a hazai kispadon Patrick Bamford, Georginio Rutter és Luis Sinistera képében. Thomas Franck behozza Ricoh Henryt és Mads Roerslevet, akik valószínűleg a hátsó három mindkét oldalát alkotják majd.

Csapat hírek

Leeds: kés csörlő; Ayling, Struyjock, Koch, Ober; Adams, Roca, Aronson, Harrison; Rodrigo, Nonto. Csere: Robles, Firpo, Llorente, Christensen, Greenwood, Sinistera, Bamford, Rutter, Gelhardt.

Brentford: Raya; Roarslev, AJ, Pinnock, én; Henry, Norgaard, Jensen, DaSilva; Mbeumo, Tony. Csere: Strakosha, Hickey, Shade, Wisa, Junke, Ghoddos, Lewis-Potter, Damsgaard, Zenite.

javaslat

Nem egészen ellenállhatatlan erők, kombinált nem egészen mozdíthatatlan tárgyak. Jesse Marsh kifelé készül, csapata november óta nyeretlen a bajnokságban, és a kieső zóna felé tart. A jó formában lévő rivális Manchester United elleni dupla fejesekkel pedig gyors pontokra van szüksége. Eközben Thomas Frank és csapata Európáról álmodozik, amely október óta veretlen, és azzal a rettenthetetlen merészséggel játszik, amely ebben a szezonban már a Liverpoolt és mindkét manchesteri klubot látta.

Töltötte a szezont Ha meccsenként csaknem két gólt kap, azt gondolná, hogy Marsh sorsának változása a védelem megszigorításán múlik. Valójában a legnagyobb reménysége most a pálya másik végén van, ahová Patrick Bamford éppen most tért vissza sérüléséből – köztük két valószínűtlenül szerzett gólt a Cardiff Midwick ellen –, és a klubrekordot szerző csatár, Georginio Rutter épp most érkezett meg. Hoffenheim a városba.

Adjuk hozzá a keverékhez Ha hozzáadjuk Rodrigo-t, a klub néhány megbízható előadójának egyikét ezen a távon, valamint a fiatal Wilfried Gonto-t, aki egy remek meccset szerzett a hét közepén, és máris olyan csapatot kapunk, amelyik egyedül is megállja a helyét. Vajon Marsh edző alacsony árú Keegannek bizonyul? El kell fogadnia.

ezért BrentfordA mai nap győzelem Ezzel a hatodik legmagasabbra kerülnének, és érinthető távolságra a Spurstől. A szezont azzal töltötték, hogy túlszárnyalják pénzes társaikat, és semmi sem utal arra, hogy a formát ne lehetne tartani a célig. Frank csapata elegáns, szervezett, és Ivan Toniban a divízió egyik legmegbízhatóbb góllövője.

Tony zseniális mesterhármast mutat be (büntetések, szabadrúgások, hosszú távú zsetonok) szeptemberben a fordított mérkőzésen, és az intelligens pénz minden bizonnyal azon lenne, hogy ma ő kerüljön ki az élre. Ellenfeleik viszont ügyes-bajos területre érkeztek, az Elland Road pedig mindenki számára veszélyes perspektíva vasárnap délután. Rád, Leeds.

Kezdés 14:00 GMT.

Leave a Comment