Legjobb célpont 15 hétig

Közeleg a fantázia kosárlabda szezon 15. hete, és mint minden hétfőn, most is megosztok néhány olyan játékost, akik a Yahoo Ligák 50%-ában vagy annál kevesebben szerepelnek.

Mielőtt azonban rátérnénk az e heti lemondásra, íme, az egyes csapatok meccsei a 15. héten.

Négy játék: 13 csapat (Doboz, a bika, Lovasság, kelta, Clipper, GrizzliesHornets, varázslat, PacersPelikán, rakéta, Spurs És Erdei farkas)

Három játék: 14 csapat (Hawks, Heat, Jazz, Kings, Semmi, Lakers, Mavericks, hamisítvány, Nuggets, dugattyú, Raptorok, a nap, Trail Blazer és varázslók)

Két játék: három csoport (76ersMennydörgés és a harcosok)

Rendben, most, hogy tudja, mely csoportokat célozza meg a streameléshez, térjünk rá a felvételre.

Elsőbbséget ad a sekély ligáknak (10 vagy kevesebb csapat)

Carys LevertSG/SF, Cleveland Cavaliers (50%-os beosztásban)

Nyolc meccs nélkül Donovan Mitchell A felállásban ebben a szezonban LeVert 19,0 pontot átlagol, 4,6 lepattanót és 4,9 gólpasszt ad 33 perc alatt. A Cavs négy meccset játszik ezen a héten, és úgy tűnik, hogy a Cavs egyet vesz Konzervatív megközelítés Mitchell visszatéréséhezTehát LeVert értékének 15 hétig érintetlennek kell maradnia.

Derrick WhitePG/SG, Boston Celtics (50%-os jegyzett)

A Celtics a 15. hetet egymás elleni szettekkel nyitja a Magic és a Heat ellen. Malcolm Brogdon (személyes okok) és Marcus okos (boka) Felhagyva a hétfői verseny előtt. Így rengeteg perc áll rendelkezésére White számára, aki az egyetlen Celtic-játékos, aki minden meccsen pályára lépett ebben a szezonban.

Az utóbbi időben küzdött a mezőnyből, az elmúlt két hétben 39%-ot lőtt, de egyébként hasznos a bajnokságban magas szabaddobási százalékáért, gólpasszaiért, labdaszerzéseiért és hármasaiért, valamint a lövéseket blokkoló gárdák közül az egyik legjobb. . Liga. A Celtics négy meccset játszik ezen a héten, és a visszavágóval a White-ot ezen a héten érdemes közvetíteni.

A Boston Celtics gárdája, Derrick White egy érdekes fantasy pickup a 16. hétre. (AP Photo/Eric Gay)

Prioritás hozzáadva a Deep League-hez (12+)

Josh RichardsonSG/SF, San Antonio Spurs (33% jelentkezett)

Richardson az elmúlt két hétben a top 60 fantasy játékosa volt, és vitatható, hogy meghallgatásra készül egy potenciális cserére. Ebben a holtszezonban korlátlan szabadügynök lesz, és képességeire kétségtelenül áhítoznak a versengő csapatok. Akárhogy is, ez jó hír a fantasy menedzserek számára, mivel arra ösztönzik, hogy növelje értékét – nem csak azért, hogy egy lottózó csapathoz jusson, hanem azért is, hogy megszerezze a következő szerződését.

Ügyessége, hármasok mennyisége, pontozása és készlete miatt értékes a pont- és kategórialigákban egyaránt. Januárban közel 25 percet játszik éjszakánként, és bár nem indul, szeretném, ha felkerülne a névsorra. Rómeó Langford Jelenleg a Spursnek négy meccse van kemény ellenfelekkel, de Richardson életképes választás lehet a fantasy menedzserek számára.

Kenyon Martin Jr., SF/PF, Houston Rockets (25% beiratkozott)

A Rockets két kezdővel alulmaradt Kevin Porter Jr (láb) és Jabari Smith Jr (boka), Martin percei és termelése pedig tovább nőtt. A szezon legjobb játékát élvezi, meccsenként több mint 27 percet játszik, 13 pontot és 6 lepattanót átlagol. A múlt héten ezek a számok is enyhén emelkedtek, a 14. héten 14 pontot átlagoltak 7 táblával és 1,3 hármassal. A fantasy menedzsereknek addig kell futtatniuk, amíg a Rockets nem lesz sikeres, de ha vagy amikor Eric Gordon Az üzleti életben hosszú távú vonzereje lehet.

Hozzáadja a középső szintet

Seth CurryPG/SG, Brooklyn Nets (30% beiratkozott)

Kyrie Irving Anélkül, hogy hordozza a hálót, csak annyit tehet név, De Curry is fellép. KD nélkül Curry az elmúlt két hétben 14,7 pontot átlagolt két triplával, miközben közel 51%-ot lőtt mezőnyből.

A gólszerzésen, a hármasokon és az alkalmankénti labdaszerzésen kívül nem sokra megy, de az utolsó hat versenyén éjszakánként egy árnyalattal kevesebbet játszott, mint 30 percet, és eddig a crunch-időben volt a pályán. A turnovereket leszámítva a bajnokságok több mint 30%-ában szerepelnie kell, főleg a H2H-ban, ahol ki lehet használni a lövőtudását.

Alex CarusoPG/SG, Chicago Bulls (47%-os jegyzett)

Annak ellenére, hogy a bajnokságok több mint 40%-ában szerepel, láttam, hogy Caruso elérhető több 12 csapatos H2H ligában. Ennek azonban 15 hét előtt meg kell változnia. A Bullsnak van a legjobb fantázia kosárlabda programja ezen a héten, ezen a héten a Hawks, a Pacers, a Hornets és a Magic ellen meccsel. És Carusót akarom, mert mostanában nevetséges mennyiségű készletet szedett fel.

Múlt csütörtökön négy labdaszerzés és három blokk volt a Pistons ellen. Legutóbbi három meccsén legalább két labdarúgást szerzett, valamint az előző öt meccséből négyben legalább egy blokkot. Caruso az elmúlt két hétben az 55 legjobb játékosa volt, és ha lemond, még belemerülnék a Bulls fantáziabarát menetrendjébe is a sekély ligákban.

Rövid távon, de érdemes megnézni

Jericho SimsC, New York Knicks (16% jelentkezett)

A vita eldőlt – Simms a fantasy kosárlabda játékoskeretének központi eleme Mitchell Robinson (ujj) kint van. Kezdetben azt hittem Isaiah Hartenstein nyertesként kerülne ki (tekintve, hogy ebben a holtszezonban aláírt egy kétéves/16 millió dolláros garantált szerződést), de kiesett a Knicks vezetőedzője, Tom Thibodeau kegyéből.

Sims 28 és 33 percet jegyzett a Knicks utolsó két meccsén, míg Hartensteinnél mindössze 15 és 17 perc. A 15. hét kihívást jelenthet a Knicks nagyjai számára, mivel a Cavsszel, a Celticsszel és a Netsszel játszanak. De ha egy olyan játékost akarsz röpködni, aki jól tud lepattanni, készleteket halmoz fel és magas FG-százalékot tud elérni, menj Simshez.

Delon WrightPG/SG, Washington Wizards (16% jelentkezett)

A Wizards kombinált gárdája ebben a szezonban a 71. meccsenkénti értékben. Összértékben a 256., mert csak 17 meccset játszott, de nagyon eredményes volt néhány perc alatt. December 23-i visszatérése óta Wright a 10. helyen áll az NBA-ben az összes labdaszerzésben és az 5. a meccsenkénti labdaszerzésben..

Közel 22 percet átlagol éjszakánként az új évben, és bár nem világít az eredményjelzőn, az elmúlt két meccsén kétszámjegyűt ért el. Jó a gólpasszban és nyilvánvalóan labdaszerzésben, és tökéletes a hét közepén, amikor a Wizards egymás után játszik a Mavs és a Rockets ellen kedden/szerdán.

Bradley Beal 30 percet nem játszott legutóbbi combizom-sérüléséből való visszatérése óta, és Wrightnak csak korlátozott mennyiségű percre van szüksége ahhoz, hogy értéket nyújtson. Bárki, aki gyors lendületet keres a hét közepén, fontolja meg Wright felkutatását.

Figyelőlista

Dyson DanielsSG/SF, New Orleans Pelicans (3% jelentkezett)

Pelikán nélküle volt náci marsall (És Brandon IngramVasárnap, és Daniels profiként nyújtotta legjobb meccsét.

Négy labdát teljesített, de még így is bőven mutatott vonzerejét, ha több percet ajándékozott. Kétlem, hogy sok fantáziaértéket hordozna, de legalább a radaromon van a mély ligákban. A Pelicans egymás ellen játszik kedden/szerdán, és ha akár Marshall, akár Ingram kihagyja a meccset, akkor sunyi stream lehet.

Nem várok tőle sok gólt, de jó passz, és méretei előnyt adnak neki védekezésben a kisebb gárdákkal szemben.

Drew EubanksPF/C, Portland Trail Blazers (7%-os listán)

Jusuf Nurkic A lepattanózáson kívül nem sokat csinálok mostanában Vasárnap pedig mindössze 16 percet játszott gond nélkül.

Lehet, hogy még túl korai vészharangot fújni Nurkicért.

Mégis, Billups tette utal arra, hogy a Lakers elleni vasárnapi összeomlás után néhány felállás változása várható. De azok számára, akik blokkokat keresnek, Eubanks lehet a legjobb megoldás, tekintve, hogy hét sorozatban lőtt lövést, beleértve a vasárnap esti hat blokkos teljesítményt is.

A rangsorom által figyelembe vett többiek:

Leave a Comment