Levél közösségünknek – szükségünk van a segítségedre

„Mostanában hiányoznak az idegenek
Több hiányzik, mint a barátaim” – Death Cab for Cutie

Kedves sztár rajongók!

Pénteken a Vox, az SB Nation anyavállalata bejelentette döntését, miszerint minden NHL-csapat telephelyét teljesen megfosztja február végétől (tudod, szó szerint a szezon egyik legforgalmasabb időszaka előtt, március 3-án a kereskedési határidő). A Big D védelme az egyik ilyen.

Mivel a bejelentés kevés figyelmeztetéssel érkezett hozzánk, alábecsülés lenne azt mondani, hogy elsöprő. Sokan szeretnétek tudni, mi történik ezután. Hol maradunk innen? A sztárközösség valahol máshol lesz?

Ezt mi is tudni akarjuk.

Bár ma nincsenek válaszaim, és egyelőre több a kérdés, mint a válasz jele, csak tudd, hogy ebben lehetőségként tekintünk. Lehetőségünk van arra, hogy azt csináljuk, amit akarunk, ahogy akarunk. Több mint egy évbe telt, hogy az SB Nation mindent megtegyen oldalmegtekintéseink növelése érdekében, hogy több pénzt keressünk kevesebb erőforrással, mint korábban (amiből, lássuk be, egyikünk sem tud semmit megélni). csináld (A pokolba is, sokunknak alig van annyi előfizetése, hogy fedezze az itt elvégzendő elemzést.)

Meghajolhattunk volna több “click-bait” stílusú történettel, de mindig is tartottuk magunkat a magas szakmai követelményekhez. Ez az elsődleges oka annak, hogy ilyen nagyszerű közösséget építettünk fel, és hozzáférhetünk ahhoz, hogy a hagyományos médiák mellett lefedjük ezt a csoportot.

Miközben folyamatosan azon gondolkodunk, hogyan tudnánk a legjobban szolgálni azt a közösséget, amelyet az elmúlt 14 évad során az építkezéssel töltöttünk, energiát és elhivatottságot fordítottunk, szerettem volna időt szakítani arra, hogy megköszönjem. Köszönjük, hogy támogat minket, olvas minket, vitatkozik velünk, elmondja nekünk, hogy tévedünk, ötleteket ad nekünk, és kiabált az elemzés érdekében végzett munkánkkal. Dallas Stars (És egyszer valaki javasolta nekem a kommentekben). Felismerni, hogy a teljes munkaidős munkák, a családok, a személyes tragédiák és a világjárványok felett teljesítettük.

A Dallas Stars vezetőinek, jégkorongozóinak, front office személyzetnek, edzőknek és játékosoknak, akik időt és hozzáférést biztosítottak nekünk: Ön egy világszínvonalú szervezet. Nem tudtuk volna megtenni, amit tettünk az Ön támogatása nélkül. A hír megjelenése óta kapott visszajelzések a szervezetben alkalmazott karakter minőségét mutatják. Reméljük, hogy velünk marad, miközben átesünk ezen az átalakuláson, és alig várjuk, hogy biztosíthassuk a csapatnak a hokivárosban szükséges lefedettséget. Mert mi egy jégkorongváros vagyunk.

Mindenkinek, aki valaha is írt nekünk – Brandonnak, Bradnak, Erinnek, Brandon B-nek, Artnak, Robertnek, Davidnek, Robnak, Patnak és másoknak, akiket biztosan elfelejtek – és jelenlegi munkatársainknak: Nincsenek szavak, amelyek leírnák, hogyan csodálatos vagy. Nincs senki, akivel ne szeretném ezt megtenni, mindenkinél jobban. Alázatod, éleslátásod, szervezettséged, elhivatottságod és szenvedélyed páratlan. Szeretlek.

Most megteszek egy szívességet, hogy megkérjem közösségünk tagjait és támogatóinkat Ha el tudnád fogadni Ez egy rövid felmérés Örökké hálásak leszünk, hogy segítsünk megalapozott döntéseket hozni, miközben felmérjük, mit hoz a jövőnk. Szeretnénk átgondolni, hogy mit és hogyan szeretnél, milyen stílusokat és témákat szeretsz, és mire számítasz, miközben a jövőben átalakítjuk közösségünket.

Csak tudd, minden szándékunkban áll befejezni ezt a szezont, miközben azon dolgozunk, hogy kitaláljuk, mi lesz a következő közösség számára. Reméljük, követ minket ezen az úton.

Leave a Comment