Maple Leafs vs Islanders Pick – NHL előrejelzések és esélyek 23.01.23.

New York Islanders (23-20-5) vs Toronto Maple Leafs (28-11-8)
2023. január 23., 19:00 EDT
A vonal: Toronto Maple Leafs -200 / New York Islanders +170; Fölött/alatt: +6
(Szerezze meg a legújabb fogadási szorzókat)

A New York Islanders és a Toronto Maple Leafs találkozik egymással az NHL-ben a Scotiabank Arénából hétfő este. Vessünk egy pillantást az esélyekre, a sérülésekre, a mérkőzések történetére, és készítsünk jóslatokat erre a meccsre.

véleménykülönbség

A Toronto a -200 hazai kedvenceként szerepel, míg az Islanders +170 országúti esélytelen, és összesen 6 gól született ezen a meccsen.

sérülés

Mindkét csapatnak van néhány nemrégiben frissített sérülése, Hudson Fassing és Cal Clutterbuck kétséges ezen a meccsen, Fassing alsótest-sérüléssel, Clutterbuck pedig felsőtest-sérüléssel. Adam Pelech és Kyle Palmieri is kiesett január végén felsőtest-sérülés miatt. A Toronto Nick Robertsont vállsérülés miatt, míg TJ Brody bordasérülést, Victor Mate pedig alsótestsérülést szenvedett.

Matchup története

Az Islanders 3-2-re nyert az OT november 21-énutcaA 2022-es idényben, kettejük egyetlen találkozója ebben a szezonban, négymeccses fej-fej melletti győzelmi sorozatot szakított meg a Toronto színeiben.

irányzat

A New York az utolsó 7 országúti meccsén 1-6-ra, az utolsó 4 meccsén 0-4-re áll, míg az under az utolsó 10 meccsén 7-2-1-re áll egy győzelmi mérleggel rendelkező csapat ellen. A Toronto az utolsó 65 hazai meccsén 48-17-re áll, az utolsó 15 meccsén pedig 11-4-re áll egy csapat ellen, az under pedig 4-1-re áll az utolsó 5 hazai meccsén.

felvenni

Ennél maradok a Leafsnél. A Torontónak itt-ott előfordult zökkenőmentessége, és legutóbb kikapott a Montrealtól, de nem olvasok túl sokat ebbe a meccsbe, mert a Toronto mindig a Montreal ellen küzd. Egy olyan New York-i csapat ellen, amely csúszik, és zsinórban négyet veszített, és kilencből nyolcat veszített ezen a meccsen? Nem látom itt ezeket a problémákat. Keresse meg Torontót, hogy visszatérjen a pályára, és nyerjen.

Leave a Comment