Mavericks vs. Wizards előnézet, kezdési időpont, TV-műsor és sérülésjelentés

Az Dallas Mavericks (25-24) Játssz műsorvezetőt Washington Wizards (20-26) Kedd este otthon az American Airlines Centerben. Vesztes énekek a Dallas ellen Los Angeles Clippers A vasárnap délutáni hazai győzelem az első alkalom az idei szezonban, hogy megakadályozza az egymás elleni vereségsorozatot. A Mavericksnek is szüksége van egy győzelemre ahhoz, hogy ezt a négy meccset hazai pályán 0,500-ra döntsön. A Wizards eközben játssza első meccsét Rui Hachimura cseréje óta Los Angeles Lakers. A szombati győzelem óta inaktívak Orlando Magic. A meccs a BallySports Southwestben lesz. Íme a legfontosabb tudnivalók:

  • KI: Dallas Mavericks vs Washington Wizards
  • Mit: Próbáljuk elkerülni, hogy a szezonban 0,500-ra essen vissza
  • Hol: American Airlines Center
  • Amikor: 19:30 CST
  • hogyan: BallySports South West

Ami a Mavericks-t illeti, Christian Wood továbbra is kimaradt (talán hamarosan kapunk frissítést az állapotáról?). A Wizardsnál nem lesz Kristaps Porzingis, de körülbelül 50 meccs van a szezonban, szóval ez a hagyományos ideje, hogy kihagyja a meccseket.

Washingtonnak lesz egy játékosa, akiről talán elfelejtettük, egy Bradley Beal nevű kisfiú. Ő és Kyle Kuzma elég ahhoz, hogy kezeljék a Dallas védőit, így remélhetőleg a Mavericks talál egy kis levet, és elteszi a Wizardst.

A meccs után meglátjuk, mire jutunk. A szezonban ez a csúszáspont, az biztos. Menj a Maverickshez.

Leave a Comment