Miközben a Capitals játékosai felfedik rejtett tehetségeiket, Alex Ovecskin nem egészen érti a feladatot

A jégkorongozók a világ legtehetségesebb sportolói közé tartoznak. Egyesítik az elit korcsolyázási képességeket, a képzett kéz-szem koordinációt, a szuper erőt és a rendkívüli állóképességet, hogy sikeresek legyenek a sportágukban.

De kevesen tudjuk, mit csinálnak a jégen kívül. A fővárosiak úgy segítettek pótolni ezeket a hiányosságokat, hogy megkérdeztek néhány játékost, mik a rejtett tehetségeik.

Tartalék kapus Charlie Lindgren Úgy indítja el a dolgokat, hogy elárulja, hogy gitározik egy kicsit. Ez azt jelenti, hogy nem csak a fővárosi hálóőrként követi Braden Holtby nyomdokait De olyan, amelyik a zene felé hajlik.

Lindgren 2016-ban egy sor videót tett közzé magáról, amint „Michisota Boys”-ként énekel és gitározik a Colorado Avalanche 2013-as draftjának kiválasztott Ben Stormmal.

Tom Wilson Kiderült, hogy beszél egy kicsit franciául. Mivel a francia Kanada két hivatalos nyelvének egyike, Ontario államilag finanszírozott angol nyelvű iskoláiban 4–8. osztályban tanítják.

Wilson Torontóban született és nőtt fel.

A videó végül a fővárosiak kapitányával zárul Alex Ovecskin. Ovi szerint “rejtett” tehetsége az, hogy jégkorongozó.

Ugyanez az Alex Ovechkin büszkélkedhet egy trófeatartóval, amely egy Stanley Kupát, Calder Memorial Trophyt, Art Ross Trophyt, kilenc Maurice “Rocket” Richard trófeát és három Lester B-t tartalmaz. Az eredmények közé tartozik a Pearson/Ted Lindsey-díj és a Conn Smith-trófea

A titok az OV-n derülhet ki.

Itt van egy lista a többi rejtett tehetségről, amelyet a fiúk felfedtek

  • Nick Dowd Mindig veszít a kőnek, papírnak, ollónak. Itt újat kell találnunk Nicknek.
  • Trevor van Riemsdyk Képes elit zoknit a sátorba dobni a szoba túloldaláról. Inkább Steph Curry vele zokni.
  • Anthony Mantha Jó a videojátékokban. Valaki szerezzen ennek a fickónak az Elden Ring másolatát.
  • Conor Sheary Meg lehet zavarni. Úgy beszélünk, mint a cirkuszi bohóc zsonglőrködése?
  • Darcy Kuemper És Jevgenyij Kuznyecov Mindketten szakácsnak vallják magukat a konyhában. A sapkákat a lehető leghamarabb videón kell tesztelni.

Címlapfotó: Kara Bahniuk/RMNB

Leave a Comment