Milwaukee Bucks Trade Deadline Big Board 1.0: Wing On Needed

A 2023-as NBA-csere határideje február 9., amely biztosítja. A Milwaukee Bucks Néhány hét, hogy kitalálják, akarnak-e lépni.

Nehéz az irodájuknak felmérni, hogy a határidő lejárta előtt milyen lépéseket kell tenniük, ha van ilyen. A Milwaukee egyrészt 29-16-ra áll, és a második helyen áll a Keleti Konferenciában. Másrészt Khris Middleton lényegében az egész szezont kihagyta, Giannis Antetokounmpo és mások is kihagyták az időt.

Ha úgy döntenek, hogy alkut kötnek, itt vagyok, hogy segítsek. Felkutattam az internetet minden pletyka és potenciálisan elérhető játékos után, majd rangsoroltam őket preferencia szerint. A rangsor alapja a tehetség, az ügyesség és a potenciális játékosok mezőnybe helyezése, az utószezon sikere és az az ár, amibe kerülne megszerzésük.

Ez azonnal kiiktat több olyan játékost is, akik remekül illenének a Buckshoz, de vagy kívül esnek az árkategóriájukon a szakma fizetési szabályai alapján, vagy azon eszközök miatt, amelyekről a Bucksnak fel kellene adnia, hogy megszerezze őket.

Árkategórián kívül: John Collins, Terry Rozier, Eric Gordon, Pascal Siakam, Fred VanVleet, Gary Trent Jr., Ozzy Anunoby, Mike Conley, Miles Turner

A Milwaukee Bucks frissítésre készül, ezért rangsoroljuk azokat a legfontosabb kereskedelmi célpontokat, amelyek a pletykák szerint a határidő előtt elérhetőek lesznek.

1. Kelly Oubre Jr., Charlotte Hornets

Oubre már egy ideje a listám élén áll, de sérüléshelyzete minden cserét megnehezít. Január elején megműtötték a kezét, és csak február közepére várható vissza. Sokoldalú védő, aki azonnal javítani fogja a Milwaukee atletikusságát és védelmét. Sok visszaszorítást kap, de úgy gondolom, hogy Mike Budenholzer uralkodni fog rajta, ha megszerzi.

2. Bogdan Bogdanovic, Atlanta Hawks

A Milwaukee szerelmi viszonya Bogdanovichal folytatódik ezen a rangsorban. A szezon első 22 meccsét kihagyta, de bosszúval tért vissza. Lövései és alkotása azonnal segíti a Bucks küzdelmes támadását. Védelem? Ehh, nem annyira.

3. Jae Crowder, Phoenix Suns

Crowder továbbra is lecserélhető, de közel kilenc hónap telt el azóta, hogy utoljára szerepelt NBA-meccsen. Kezdő szerepet és anyagi biztonságot szeretne a továbblépéshez. Tudjuk, mit hoz a bíróságra, de a pályán kívüli igényei meghaladhatják ezt.

4. Emmanuel Quickley, New York Knicks

Quickly közel sem olyan tehetséges, mint a többi srác ezen a listán… vagy mégis? Nagyot lépett előre a Knicksben, és megmutatja tudását. Ez megerősíti azt a meggyőződésemet, hogy Jrue Holiday mellé remekül passzol majd a hátsó pályára, de az ára is jelentősen megnőtt.

5. Jordan Clarkson, Utah Jazz

Clarkson egy egyszemélyes roncscsapat lesz a Bucks kispadjáról, segítve a támadóbajaikat az út során. Ő egy sétáló vödör, aki gyorsan felforrósodik, és hordozza a második egységet. Támadó képességeit is bemutatta. Egy kereskedés árcédulája és védelme az ötödik helyre dobta.

6. Bojan Bogdanovic, Detroit Pistons

Általában Bogdanovicsot a cikk elején az “árkategórián kívüli” kategóriába sorolnám. Dr. Shams Charnia azonban atlétikai Ismételje meg Milwaukee érdeklődik iránta. Segíteni fog a támadó bajukon, de egy újabb öregedő, sportos srácot kell felvenni a névsorba.

7. Josh Richardson, San Antonio Spurs

A Spurs látszólag nyitott arra, hogy szinte bármelyik játékosát áthelyezze, és Richardson a listán szereplő három Spur egyike. Egy másik szélső védőt és átlagon felüli lövőt adna a Buckshoz, amiből valószínűleg több kell.

8. Jalen McDaniels, Charlotte Hornets

McDaniels ebben a szezonban a rengeteg sérülés miatt nagyobb szerepet kapott a Hornetsben. A képességei egy kicsit alábbhagytak, de bebizonyosodott, hogy egy ligaátlagos lövész mélyről. 6 láb-10-nél méretet adna a Bucksnak a szárnyon, ami jelenleg hiányzik.

9. Jarred Vanderbilt, Utah Jazz

Ha a Bucks bővíteni készül a frontcourtot, az vagy egy nagyon apró lépés lesz, vagy Bobby Portis csere. Mike Budenholzer inkább csak három nagyot használ az utószezonban, így ezek a srácok a lista végére kerültek. Vanderbilt védekező sokoldalúsága jól párosul Antetokounmpóval és Brook Lopezzel.

10. Jacob Poel, San Antonio Spurs

A múltban a Milwaukee további Joel Embiid dugókkal bővítette a biztosítást. Mit tenne Poeltl. 7 láb magas és 245 font súlya megvan az Embiid elleni küzdelemhez szükséges méretben. Hozzáadja a védekezést és a lepattanót a középső poszton.

11. PJ Washington, Charlotte Hornets

Washington egy másik sokoldalú védő, aki remekül passzolna Milwaukee-ba. Több poszton is tud őrködni, és a Bucks két legnagyobb játékosa mellett játszhat. Elég támadást mutatott be ahhoz, hogy a védelem ne hagyja teljesen figyelmen kívül.

12. John Wall, Los Angeles Clippers

Wall neve felkerült a kereskedelmi pletykák listájára. A Bucksnak igazi pontvédőt használhatna Holiday mellé vagy mögé, hiszen Jevon Carter és George Hill fejleszthető. Wall sérüléstörténete ijesztő, és nem sokat védekezik. De még mindig tud gólt szerezni, és támadást generál.

13. Cam Redish, New York Knicks

Nem vagyok benne biztos, hogy Reddish pályára lépne-e, ha a Bucksban lenne, de a második körös választás alacsony ára felteszi őt erre a listára. Ő is részese lehet egy nagyobb üzletnek. Megér egy röplapot, hogy egy kis fiatalságot és potenciált adjon a névsorhoz.

14. Doug McDermott, San Antonio Spurs

Ha a Bucks csak egy vödör-szedőt akar hozzáadni, akkor Doug McBuckets az ő srácuk. Zéró védekezést fog játszani, de adj nekik valakit, aki a pálya minden részéről gólt tud szerezni.

Leave a Comment