NBA kereskedelmi pletykák: Miért jelzik a Pistons újjáépítése, hogy meg akarják tartani Bojan Bogdanovicsot?

Bojan Bogdanovic áprilisban tölti be a 34. életévét, és pályafutása csúcsát jelentő 21,5 pontot átlagol 63,4 százalékos igazi lövéssel, ami a liga második legrosszabb rekordja. Nem nehéz belátni, hogy miért helyezték át a február 9-i kereskedési határidő előtt.

12-37 Detroit Pistons, azonban továbbra is azt sugározzák, hogy nem feltétlenül fogják elcserélni Bogdanovicot. Más szóval, az udvarlók nem vesztegetik az idejüket az alacsony golyóikkal.

Az Legfrissebb riport ebben a témában James Edwards III-tól, The Athletictől:

Január végén a következő szezonban szögletre vágyó Pistonsnak jelentős értékre lenne szüksége cserébe, hogy fontolóra vegye Bogdanovics áthelyezését a következő két héten belül, a minimális kiindulási pont egy védtelen első körös pick, ligaforrásonként. . A Detroit nagyra értékeli Bogdanovicsot, és nem akarja elmozdítani, hacsak nincs értelme egy elsöprő ajánlatnak.

Ez a helyzet hasonló ahhoz, amit a Pistons és Jeremy Grant alakított ki az előző szezon cserelehetősége előtt. A szezon hátralévő részében megtartották Grantet, aztán elküldték Portland Trail Blazers 2025-ben a legjobb négy A Milwaukee Bucks Első kör választások és két másodperc. De vannak különbségek:

  • Bogdanovic öt évvel idősebb Grantnél, így megszerzése rövid távú játék.
  • Bármelyik csapatnak, aki Grantre cserél, fel kell készülnie arra, hogy jövedelmező szerződés-hosszabbítást ajánljon fel, különben azt kockáztatja, hogy a 2022–2023-as szezon végén elveszíti a szabad ügynökséget. Bogdanovic viszont két évre, 39 millió dolláros hosszabbítást írt alá október végén, öt héttel azután, hogy a Detroit megszerezte őt. Utah Jazz. Csapatbarát megállapodás, főleg, hogy a 2024-25-ös 19 millió dolláros fizetéséből csak 2 millió dollár garantált. Ha a következő szezon végén is ilyen eredményes lesz, csapata megfizethető áron tudja tartani; Ha megtagadja, egy kisebb pénzbírságtól eltekinthetnek.
  • A Pistonsnak még egy éve készül az újjáépítése, így most más lehet a prioritása.

Ez az utolsó pont az egyik legérdekesebb. Ha Detroitban “a következő szezonban sarkon akar fordulni”, akkor mekkora nyomás nehezedik a front office-ra és az edzői stábra? Mennyi köze van ennek a sorsolási tervezet eredményéhez? Írta: Cade Cunningham Szezonzáró sípcsontsérülés A Pistons türelmesebb volt, mint tervezték, de ha 2023-24-ben lesz rájátszási (vagy play-in) mandátum, Troy Weaver frontirodájának meg kell közelítenie a Bogdanovic-helyzetet – és ezt a cserehatáridőt, valamint a 2023-as szabadügynököt. – másképp, mintha nem is lenne.

Ez nem jelenti azt, hogy a Detroitot úgy kell tekinteni, mint azt a csapatot, amelyet most legyőzni kell. Nem szabad most vesztes csapatnak tekinteni. Bogdanovic valójában nem szerepel a Detroit idővonalán, de ő egy 6 láb magas veterán, aki többféleképpen tud gólt szerezni, teret rakni és hatékonyan védekezni. Ha egy franchise egy lépést tesz előre, és megpróbál valamilyen struktúrát kialakítani, annak értéke van.

Bogdanovic azonban nem biztos, hogy olyan értékes a Pistonsnak, mint más csapatoknak. Ha egy nagy értékű első körös picket ajánlanának érte cserébe, akkor potenciálisan felhasználhatnák ezt a picket egy kereskedésben, hogy néhány hónappal később frissítsék a listát. Ideális esetben olyan valakit csinálnak belőle, mint Bogdanovic, csak kisebb.

múlt hét, Shams Charnia atlétika jelentette hogy Cleveland Cavaliers, Dallas Mavericks, Los Angeles Lakersmilwaukee box, New Orleans Pelicans És Toronto Raptors Mindenki érdeklődést mutatott Bogdanovic iránt. hétfőn, – számol be az atlétika Jovan Buha A Lakers csak egy lottóvédett első köröstől hajlandó megválni, de a határidő közeledtével pozíciót válthatnak.

Leave a Comment