Pletyka: a Celtics érdeklődik Willy Hernangomez iránt

Úgy tűnik, hogy az NBA általános médiája egyetért az ötlettel Boston Celtics További nagy ember mélységre van szükség ahhoz, hogy Robert Williamst lefedje, ha most megsérül, és amikor a Celtics szezonja véget ér.

Az EuroHoops jelentése szerintA Celtics bejelentette érdeklődését Willy Hernangomez potenciális kereskedelem útján történő megszerzése iránt, mindössze egy évvel távolabb bátyjától, Juancho Hernangomeztől, akit Bo Cruzként is ismertek.

„A játékidő hiánya miatt a pletykák arról szólnak, hogy távozik a louisianai csapattól. Hernangomez állítólag a Boston Celtics radarján és Miami Heat” – áll a jelentésben.

A 28 éves Hernangomez nehezen látta a padlót New Orleans Pelicans Ebben a szezonban mindössze 11,8 perc játékidő átlaga volt 22 meccsen. Az igazat megvallva, Hernangomeznek van néhány legitim tehetsége a New Orleans rotációja előtt, Zion Williamson, Jonas Valanciunas, Jackson Hayes és Larry Nance Jr. kell megküzdenie.

Hernangomeznek azonban Bostonban percekig hasonló, ha nem keményebb versennyel kell szembenéznie. Nehéz elképzelni EuroBasket MVP Al Horford, Robert Williams, Luke Cornett vagy Blake Griffin kiszorítása, akik az egész szezonban érezhető hatást gyakoroltak. Azonban összhangban van Boston Hernangomez iránti érdeklődésével Chris Haynes, a Bleacher Report darabja A ma reggel azt sugallja, hogy a Celtics egy extra nagyot keres.

Emiatt nehéz lehet látni, hogy a Boston egy olyan játékosnak költözik, aki már amúgy is elégedetlen a játékidejének hiányával, különösen akkor, ha Williams és Cornet támogatása lehet. Ezen túlmenően a Celticsnek nagyobb nyomásra van szüksége némi további szárnymélység formájában, hogy Jayson Tatumnak és Jaylen Brownnak némi plusz pihenőt biztosítson – mindketten kihagytak időt az elmúlt hetekben.

Ennek ellenére tagadhatatlan, hogy Hernangomeznek van mit ajánlania egy NBA-csapatnak, és a mostani szezonban elért 6,9 pont és 4,6 lepattanó meccsenkénti átlaga biztosan csábít néhány front office-t, hogy közelebbről is megnézzék. Hernangomez jelenleg hároméves, 7,3 millió dolláros szerződésének második szezonját tölti. Nehéz elképzelni Brad Stevenst és társait. Azok egyike, amelyek felkeltették kezdeti érdeklődésüket – ha valaha is, kezdésként.

Leave a Comment