Sean McDermott: Kopogtatsz az ajtón

Getty Images

A Bills az elmúlt három szezonban az AFC legjobb csapatai közé tartozott, de az utószezonban nem tudták elvégezni a munkát.

A Kansas Cityben elszenvedett vereségek zárták a 2020-as és 2021-es szezont, a Bills baja pedig idén meghosszabbodott a Bengalstól elszenvedett 27-10-es vereséggel. A vereség egy havas buffalói napon történt, így Bills hazai pályaelőnyének hajszolása nem sokat segített.

A feldúlt végén végzett futás talán elgondolkodtathat azon, vajon a Bills továbbra is ugyanazokkal a dolgokkal próbálkozhat-e, ha más eredményt akar elérni. A vasárnapi vereség után azonban a Bills vezetőedzője, Sean McDermott nem tűnt olyannak, mint aki azt gondolta volna, hogy bezárul a csapat bajnoki ablaka.

„Ez egy jó futballcsapat és te Tanulj az ilyen dolgokból” – mondta McDermott a csapat honlapján. – Folyamatosan kopogtatsz az ajtón. Ezt csinálod. Ön állhatatos marad a fókuszában és a megközelítésében. Ledolgozod a farkát. Ismét egy jó futballcsapat, amelyben most játszottunk, és ők jobban játszottak, mint mi. Jobban edzettek, mint mi. Ebből pedig tanulnunk kell, és meg kell tennünk a megfelelő kiigazításokat, hogy ezt a szervezetet előre tudjuk vinni, mert ez az az irány, amelyen haladunk. Ezt kell tennünk, ha bekopogtatunk azon az ajtón, és kijutunk onnan, ahol idén voltunk. Tehát ennek a szervezetnek a küldetése nem változott és nem is fog változni. És továbbra is mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy elérjük. Ez a cél.”

Minden holtszezon változást hoz, és a Bills az utolsó párat felhasználva próbálta megtalálni bajnoki kirakójuk hiányzó darabjait. Nem működött, és most meglátjuk, hogy a következő néhány hónapban más megközelítést alkalmaznak-e az utolsó hegyi léptékezési kísérletükhöz.

Leave a Comment