Sean Payton látszólag kifogy az edzői lehetőségekből 2023-ban

A holtszezonba érkezve úgy tűnt, hogy a New Orleans Saints korábbi vezetőedzője, Sean Payton lesz a legnépszerűbb felvehető jelölt. 15 szezon, kilenc rájátszás és egy Super Bowl után a FOX elemzőjeként egy éve vonult vissza a Saintsnél.

Két Los Angeles-i csapathoz és az Arizona Cardinalshoz kötődött.

Több csoporttal készített interjút.

azonban, Ian Rapoport, az NFL Network munkatársa szerintA dolgok kiszáradhatnak Peyton számára.

“Ha végignézed azokat a helyeket, ahol Sean Payton interjút készítettek, nem úgy tűnik, hogy jön egy második interjú” – mondta az NFL Network-nek.

Volt egy első interjúja az Arizona Cardinalsszal, de a Carolina Panthersszel, a Denver Broncosszal és a Houston Texansszal folytatott megbeszélések után semmi sem ment túl az első találkozón.

Rapoport még azt is sugallja, hogy Payton megbeszélt interjúja nem fog megtörténni, attól függően, hogy hogyan alakulnak a dolgok a csapat második találkozóján a Cowboys védekező koordinátorával, Dan Quinn-nel.

“Ebben a pillanatban úgy tűnik, nincs hely Sean Payton számára” – mondta.

Paytonnak van a legjobb önéletrajza, de ő elvárja a névjegyzéket, a magas árcédulát, és minden csapatnak, amely felveszi őt, kárpótolnia kell a Saints-t, mert még szerződése van velük.

Egy elkeseredett csapatnak is nehéz.

Ha a dolgok így folytatódnak, 2023-ban újra láthatjuk Peytont a televíziós stúdióban.

lista

2022 PFWA All-NFL Team

Hallgassa meg a Cards Wire Jess Root Podcastja, a Rise Up, Sea Red legújabb híreit AlattiSzerző az Apple Podcastsnál vagy Spotify.

A történet eredetileg a Card Wire-ben jelent meg

Leave a Comment