Shailene Woodley komolyan veszi a szakítást Aaron Rodgerstől: „Életem legsötétebb, legnehezebb időszaka”

Shailene Woodley Az NFL-óriással, Aaron Rodgersszel való kapcsolatára gondol.

Woodley és Rogers 2022 februárjában mondták le eljegyzésüket, a színésznő pedig az elmúlt évet “sötét” időszaknak nevezte életében.

“Nehéz volt filmezni, mert életem legsötétebb, legnehezebb időszakát éltem át; tél volt New Yorkban, és megvolt a magánéletem — úgyhogy nyolc hónapig úgy éreztem, mint egy nagy fájdalombuborék. Woodley mondta Porternek.

A szakítás idején Woodley a közelgő Showtime sorozatot, a “Three Women” forgatta.

Aaron Rodgers és Shailene Woodley szétválása, Eljegyzés vége: Jelentés

Shailene Woodley és Aaron Rodgers 2022 februárjában felmondták eljegyzésüket.
(Getty Images)

“Annyira hálás voltam, hogy legalább dolgozhattam, sírhattam, és feldolgozhattam az érzelmeimet a karakteremen keresztül” – tette hozzá.

megosztotta kapcsolatát Woodley-val Green Bay Packers hátvéd Megváltoztatta a közösségi média nézetét és használatát.

“Őszintén szólva soha nem jutott eszembe, hogy világszerte emberek milliói nézik ezeket a dolgokat, és figyelnek rájuk” – osztotta meg az Instagramon a “Big Little Lies” színésznője. “Akkor randiztam valakivel Amerikában, aki nagyon-nagyon híres volt. Ez volt az első alkalom, hogy volt egy idézet nélküli “híres” kapcsolatom, és láttam [the] Vizsgálat, vélemények, az emberek vágya, hogy tudjanak az életemről, az ő életéről és a mi életünkről.”

Shailene Woodley egy évvel a szakítása után nevezte

Shailene Woodley a szakítása utáni évet “sötét” időszaknak nevezte életében.
(Getty Images)

Woodley így folytatta: “Olyan módon megsértve érezte magát, mint korábban, szórakoztató volt. Nagyon magánszemély vagyok, és így azt tapasztaltam, hogy valahányszor közzétettem valamit, úgy éreztem, túlzottan megosztom azt, aki vagyok. Szeretem az olyan embereket, mint Olyanokkal vagyok együtt, akikben nem bízom.

Ide kattintva iratkozhat fel a szórakoztató hírlevélre

Woodley és Rodgers is titokban tartotta a szakítás részleteit, de a futballista egy héttel azután megosztotta a szakításukat az Instagramon. Woodley megmutatta neki “Hogy néz ki a feltétel nélküli szerelem.”

Aaron Rodgers köszönetet mond Woodley-nak, hogy megmutatta neki, mit kell tennie

Aaron Rodgers megköszönte Woodley-nak, hogy megmutatta neki, “hogyan néz ki a feltétel nélküli szerelem” a szakításuk után.
(AP Photo/Mark J. Terrill)

A jövőben a színésznő azt tervezi, hogy önmagát helyezi előtérbe, anélkül, hogy aggódna amiatt, hogy mások hogyan látják őt.

Kattintson ide a Fox News alkalmazás letöltéséhez

“Mindig is szerettem megöregedni, de szinte levegőt veszek” – magyarázza Woodley. “Annyira vártam, hogy megtapasztaljam, hogy nem adok — arról, hogy mások mit gondolnak rólam, az életemről és a döntéseimről.”

Leave a Comment