Tom Brady azt tervezi, hogy fellebbezni fog az NFLPA-támadások ellen kapott kiszállási bírság ellen

Getty Images

Legújabb epizódjában Gyerünk! podcast, Tom Brady Egy kis teszt készült Kérdés, hogy 2023-ban játszani fog-e. A legutóbbi, 2022-es meccsen elkövetett egyik akciója miatt kiszabott büntetésre is panaszkodott.

Liga 16 444 dollár bírságot szabtak ki Bradyre, hogy megpróbálja visszaszerezni a Cowboys védekezését Malik Hooker A harmadik trimeszter után törékeny felépülés.

„Kicsit csalódott vagyok, mert megpróbáltam megbirkózni [Hooker] a jobb vállammal, és elvétettem” – mondta Brady a JoeBucsFan.com-on keresztül. – És nem akartam kitenni a kezem, ezért megpróbáltam a földre juttatni. Teljesen hiányzik. Még csak nem is bántottam. Megpróbáltam megzavarni, de nem sikerült. Szóval nem tudom, hogyan kaphat pénzbírságot valamiért, ami nem történt meg. Jóban vannak a szándékkal? Olyan ez, mint a célzás, és hiányzik az, akit eltalált, és még mindig célzásnak hívják. Tehát ki kell derítenem és meg kell értenem, hogy ebben az esetben miért. Ezért szeretném, ha erősebb NFLPA-nk lenne.”

Furcsa, hogy az NFL Players Association-nél akar beavatkozni, amikor fellebbezése még nem született megoldásra. Lehet, hogy az NFLPA sikeresen védekezik, és nyer, mint a Saints defensive end esetében. Cam Jordan és sérelemhamisítás miatt pénzbírsággal sújtották.

Az is furcsa, hogy Brady azzal indokolná tetteit, hogy rámutat a sikertelenségére.

Bevallotta, hogy megpróbálta megbuktatni Hookert, ami egyértelműen piszkos és elfogadhatatlan játék. Az a tény, hogy Brady megkísérelte kirívóan megsérteni a szabályokat, de kudarcot vallott, elég lesz a pénzbüntetéshez.

És ez nem olyan, mint Brady karakteréből. Kirúgta a Falcons defensive tackle-jét Grady Jarrett kétszer az alapszakasz meccsein. (Brady volt 11 139 dollár bírságot kapott egy rúgásra.) Brady is többször felkapott csúszás közben.

Általában ez a frusztráció kifejezése. Dühroham, amikor a dolgok nem úgy mennek.

Találd ki mit, Tom? Minden meccsen nem alakulnak a dolgok senki javára. Ennek ellenére kevés játékosnak van olyan története, hogy elkényeztetett köcsögként viselkedett, amikor ez megtörténik.

Igen, Brady minden idők legnagyobbja. Kétség sem fér hozzá. De ez nem teszi őt át a tisztességes vizsgálaton. Néha úgy viselkedik, mint egy punk, ha nem kapja meg a módját. Ebben az esetben elismerte, hogy ő tette. Mentségére szolgál, hogy az utazás valójában nem botránkozta meg Hookert. Mi a szakszervezet hibája?

A szakszervezeteknek kötelezettségeik vannak mind a szabályokat megszegő játékosokkal, mind azokkal a játékosokkal szemben, akik rossz irányba tartanak. A szakszervezeti játékosoknak magasra kell állniuk a jogért, hogy a szakszervezet többi tagját eltántorítsák, célozzák, lándzsázzák stb., mindaddig, amíg ezek a kísérletek célt tévesztenek.

Ez szerintem rossz megjelenés Bradynek. Csak vegye fel az L-jét, rázza le az érméket a kanapépárnákról, fizesse ki a bírságot, és menjen tovább.

Leave a Comment