Tudni kell: Bruins az Islandersnél

Elmont, NY – A Bruins összecsapást kezd New Yorkban egy Long Island-i utazással, ahol szerda este az Islanders elleni meccsen játszanak a UBS Arénában. Íme, amit tudnod kell, mielőtt a korong leesik 19:30-kor ET a NESN-en, a TNT-n és a 98.5 The Sports Hub-on:

Coppan Subs In

Juna Koppanen A szezon második meccsén fog korcsolyázni, amikor előfizet Thomas Nosek A negyedik sor közepeként. A 24 éves finn származású játékos alig kilenc percet játszott, miközben a Kraken elleni NHL-es debütálásakor a bedobások 70%-át megnyerte.

“Ez egy újabb lehetőség” – mondta Jim Montgomery edző. “Tetszett nekünk Koppanen első meccse. Újabb esély arra, hogy újabb NHL-meccset kapjon. Mostantól jobban vár. Jót tett nekünk, úgyhogy szeretnénk újra látni.”

ellentétes nézetek

Az Islanders némileg küszködött az utóbbi időben, a januári nyolc meccsből hatot elbukott, beleértve a Capitalstól 4-3-as hosszabbításos vereséget az utolsó hétfői meccsen. A New York jelenleg holtversenyben áll a Pittsburgh ellen a keleti második wild cardért 50 ponttal, bár az Islandersnek (23-18-4) két meccse van a kezében.

“Általában érzed a frusztrációt az All-Star szünet után. A Metropolitan nagyon kemény osztály, sok jó csapat van, így biztos vagyok benne, hogy már ebben a módban vannak” – mondta Montgomery.

Montgomery hozzátette, hogy a Bruinsnak fel kell készülnie az Islanders erős előrelépésére és erős védelmi szerkezetére.

“Nagyon jól edzett csapat, és nagyon kiszámíthatóak. Nagyon jók a jóslatok” – mondta Montgomery. “Nagyon jónak kell lennünk a korong kitörésében. Súlyos előfutó csapat. Nagyon jól védik a hálójukat, így nehéz jó gólhelyzetet áttörni ellenük.

“Elit kapusaik vannak. Szóval, ha kombinálod ezeket a dolgokat, amelyek szerintem a csapatuk erősségei, azt hiszem, ez egy kemény estét jelent.”

Matthew Barzal 44 meccsen 41 ponttal (11 gól, 30 gólpassz) iramolta az Islanderst, míg Brock Nelson és Anders Lee 15 góllal vezette a klubot. A kapus, Ilja Sorokin 15-14-3, 2,30 gólos átlaggal és 0,925 védési mutatóval 34 meccsen.

VIDEÓ: Montgomery hétfőn beszél a médiával a UBS-nél

Várj, van még

  • Montgomery nem erősítette meg a kezdő kapust, de elmondta Linus Ullmark És Jeremy Swayman Oda-hátra osztódik. Swaman volt az egyetlen kapus, aki részt vett a nem kötelező reggeli korcsolyázáson szerdán.
  • Charlie McAvoy, aki körülbelül 30 percnyire nőtt fel a Long Beach-i UBS Arénától, mindig is élvezte az otthoni játék kényelmét. A Blue Liner a családdal együtt lesz jelen a Long Island-i és New York-i meccseken. „Mindenkit vigyen be az épületbe, mindig izgalmas itt lenni, látni őket [Friday]. Jó érzés együtt járni a New York-i csapatokkal” – mondta McAvoy, aki Rangers-rajongóként nőtt fel, a Long Island Railroaddal eljutott a Madison Square Gardenbe, és kék inges pulóverek nagy kollekcióját öltötte magára, köztük Brian Leach-et is. Wayne Gretzky, Jaromir Jagr és Petr Prucha.
  • A Bruins a szezon hetedik egymás elleni szettjét játssza, amely nyolc meccsből hetet a TD Gardentől távol kezdődik az All-Star szünet előtt. “Ez egy őrlés” – mondta McAvoy a Winter Classic menetrendjéről. “Rögtön utána kimentünk nyugatra. Ez sok rövid idő alatt. Meg tudtunk nyerni meccseket, ami szép volt. Hazaértünk, kivettünk egy kis szabadságot, más időzónák. Belejöttünk a kicsi húsába. Egy darabig a menetrendből. Jelenleg még van egy nagy utazásunk, mindez a keleti parton, ami szép, így legalább nem kell aggódnunk az időváltozás miatt. meccsek. , sok nagy pont a vonalon. Számunkra mindig arra vagyunk motiváltak, hogy nyerjünk, de te februárban vagy. A szünetben látni a fényt az alagút végén mindig sokat jelent a srácoknak pihenni és egészséges lenni.Remélhetőleg jó hokizni tudunk addig.

Videó: McAvoy beszél a médiával a UBS Arénában

A szerdai tervezett felállás

Előre

Brad MarchandPatrice BergeronCraig Smith

Pavel ZachaKrejci DávidDavid Pasteurnek

Taylor HallCharlie CoyleTrent Frederick

Nick Foligno – Juna Koppanen – AJ Greer

Védők

Matt Grzelczyk – Charlie McAvoy

Hampus LindholmBrandon Carlo

Derek ForbertConnor Clifton

cél

Linus Ullmark/Jeremy Swayman

Leave a Comment